• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzoana no to masz wesoło, mój M na niczym nie gra no przepraszam czasem na moich nerwach :-) a ja nigdy nie miałam drygu i sluchu do grania kiedyś uczyłam sie na gitarze ale nauczyciel nie miał do mnie cierpliwości :-D i śpiewałam w churku kościelnym :happy:

Bobo spokojnie weź antybiotyk, kaszel tez nie jest dobry. Ja tez bralam amoxycylinę tylko do tego miałam syrop stodal ale moze Ty nie mozesz go brac przy Twojej chorobie. Może zadzwon do pulmonologa czy nie masz takiej możliwości??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzoana - super! mój M marzył o perkusji, ale póki co męczy gitarę (przy okazji mnie;))
Uwierz mi, walenie pałką w taki próbnik (M nazywa to ćwiczeniami) po 15 minutach doprowadza do szewskiej pasji.
Dzona to bardzo fajnie ja kiedyś grałam na gitarze a raczej próbowałam grac hi hi ale perkusja to dla mnie kosmos- żeby to wszystko zgrać
Marta, pocieszę Ciebie, że dla mnie też;-)
Dzoana no to masz wesoło, mój M na niczym nie gra no przepraszam czasem na moich nerwach :-) a ja nigdy nie miałam drygu i sluchu do grania kiedyś uczyłam sie na gitarze ale nauczyciel nie miał do mnie cierpliwości :-D i śpiewałam w churku kościelnym :happy:

No to mój potrafi grać na moich nerwach doskonale, jest normalnie wirtuozem;-)

dziewczyny wzielam ten paracetamol i syrop i poki co jest ok wiec jeszcze czekam z antybiotykiem. kaszel nie jest uciazliwy i nie meczy mnie tak jak wczoraj wiec nie chce jescze brac antybiotyku

Hej Dziewuszki, widze że od rana nadajecie:-) Bobo bidulko, z tym antybiotykiem to poczekaj, prawie żadnego leku nie można brać w pierwszym trymestrze ciąży. Na kaszel słyszałam że jest skuteczny syrop z cebuli, ja go nigdy nie robilam, ale koleżanka go piła. I herbatka z lipy.
A co do grania na nerwach, to to grupy zapiszcie też mojego M:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry