A
anaber
Gość
No mój Igor wczoraj przed wieczorną kąpielą mnie zaskoczył, rozebralam go i czuję,ze rajstopki i majteczki zajeżdżają mi moczem i tak było kilka dni wczesniej ale myślałam,ze przesadzam i mam wyczulony węch no ale wczoraj już zzareagowałam więc się go putam,ze zrobil siusiu w majteczki no to on mi mówi,że tak bo się bawił zapomniał i nie dobiegł do WC pomyślałam sobie dziecko i moze sie zdarzyć ale pytam czy panie przebrały, nie bo sie wstydzil powiedziec i caly dzien taki zsikany chodzil gdzie w mędzy czasie byli na dworzu
zdarzyło sie to drugi raz nie wiem dlaczego tak robi chce zwrucic na siebie uwagę, czy naprawde sie zapomniał hmmmmm
Bobo jesli chodzi o wolne wigilie to ja akurat musze Ci powiedziec,ze trafia mnie jak Igor jest odbierany z przedszkola i pada pytanie czy Igor bedzie w wigilie, czy teraz jak był wielki piatek bo sie tłumacza ,ze bedzie mało dzieci i przedszkole bedzie zamknięte. tylko kuźwa to jest prywatne przedszkole i dla mnie moga zamknąc nie ma problemu ja opiekę sobie znajde ale niech mi odciągną od opłaty miesiecznej te dni w których przedszkole było zakmnięte. A nie ze ja bóle kase 700zł miesięcznie i jeszcze zamykają. wkurza mnie to bo wiekszośc rodziców siedzi cicho, ja obliczyłam w zeszłym roku wszystkie długo weekendy i świeta to powinna dostac 250zł zwrotu ale za każdym razem jak pytam czy ten dzień będzie odliczony to słysze,ż enie ma takiej możliwości no to sorry. I dlatego Igor idzie w każdy dzien kiedy nie musiałby iść po złości niech zje za te pieniądze chociaz obiad, śnaidanie i niech sie nim zajmą w tym czasie ja moge cos przygotowac. A jeszcze śmieszniejsze jest to,ze jak go m zaprowadził w wielki piątek to miało nikgo nie być a sie okazął ze w przedszkolu komplet. Cwaniary jedne ja nie mówię aby sie podzielił jedn ama wolne w majowke a druga przed śwetami bo wiadmomo każdy czlowiek chce cos przygotowa cale nie zamukac przedszkole. Bo ja np. mogę nie miec gdzie zostawić dziecka i musiąłabym płacic i za przedszkole i za opiekunkę. i to tez mnie wkurza.Czekam teraz na akcje z majówka bo doszły mnie słuchy ze ma być zamknięte, bo co drugi dzien sie bedzie szło.Takze to nie tylko z winy rodziców panie tez mają swoje za uszami. Bo jesli chodzi o choroby to jestem za rodzice puszczają zasmarkane dzieciaki to fakt i kaszlące ,ze płuca wypluwają bo słuchac w szatni jak si eodbiera własne dziecko.i to tyle amen :-)
zdarzyło sie to drugi raz nie wiem dlaczego tak robi chce zwrucic na siebie uwagę, czy naprawde sie zapomniał hmmmmmBobo jesli chodzi o wolne wigilie to ja akurat musze Ci powiedziec,ze trafia mnie jak Igor jest odbierany z przedszkola i pada pytanie czy Igor bedzie w wigilie, czy teraz jak był wielki piatek bo sie tłumacza ,ze bedzie mało dzieci i przedszkole bedzie zamknięte. tylko kuźwa to jest prywatne przedszkole i dla mnie moga zamknąc nie ma problemu ja opiekę sobie znajde ale niech mi odciągną od opłaty miesiecznej te dni w których przedszkole było zakmnięte. A nie ze ja bóle kase 700zł miesięcznie i jeszcze zamykają. wkurza mnie to bo wiekszośc rodziców siedzi cicho, ja obliczyłam w zeszłym roku wszystkie długo weekendy i świeta to powinna dostac 250zł zwrotu ale za każdym razem jak pytam czy ten dzień będzie odliczony to słysze,ż enie ma takiej możliwości no to sorry. I dlatego Igor idzie w każdy dzien kiedy nie musiałby iść po złości niech zje za te pieniądze chociaz obiad, śnaidanie i niech sie nim zajmą w tym czasie ja moge cos przygotowac. A jeszcze śmieszniejsze jest to,ze jak go m zaprowadził w wielki piątek to miało nikgo nie być a sie okazął ze w przedszkolu komplet. Cwaniary jedne ja nie mówię aby sie podzielił jedn ama wolne w majowke a druga przed śwetami bo wiadmomo każdy czlowiek chce cos przygotowa cale nie zamukac przedszkole. Bo ja np. mogę nie miec gdzie zostawić dziecka i musiąłabym płacic i za przedszkole i za opiekunkę. i to tez mnie wkurza.Czekam teraz na akcje z majówka bo doszły mnie słuchy ze ma być zamknięte, bo co drugi dzien sie bedzie szło.Takze to nie tylko z winy rodziców panie tez mają swoje za uszami. Bo jesli chodzi o choroby to jestem za rodzice puszczają zasmarkane dzieciaki to fakt i kaszlące ,ze płuca wypluwają bo słuchac w szatni jak si eodbiera własne dziecko.i to tyle amen :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
.
uwierz mi. 
ja rozumiem że praca nie jest łatwa no ale ja za to płace i to mi sie wydaje ,ze nie małe pieniądze więc trochę wymagac musze.