• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo moze zrób sobie ten syrop z cebuli co prawda mi on nie pomógl jeszcze bardziej po nim kaszlałam i noc nie przespane mialam i sie męczylam bo to syrop wykrztuśny a mi był potrzebny syrop taki łagodzący. tylko zrob go na cukrze bo po miodzie jeszcze bardzie podrażnia i na noc go nie pij tak do 16, nie zaszkodzi a noż Ci pomoże.

reklama
Dzień dobry Justi wszystkiego naj naj naj:-) jestem niewyspana i nie w humorze:wściekła/y:zimno dziś u mnie i jeszcze mnie boli ząb:crazy:masakra po prostu Anisiaj ja bym im tego nie odpuściła ja miałam na samym początku ciąży w pierwszych dniach amotaks ale mnie tak rozłożyło że nic mi nie pomagało i mówiłam mojemu lekarzowi że moge byż w ciąży Bobo-zdrówka dzoana-głowa do góry:-)

Dzoana-niestety jeszcze mi coś Nastke rozkłada wycieczke ma zgłowy bo brzydko kaszle i albo sie u niej ospa roskręca albo jakieś przeziębienie cholerne jak sie będzie źle czuła to pójde ją z przedszkola odebrać żeby sie nie meczyła bidulka a ty w pracy?Gdzie sie te nasze kobiety podziały?

Witam wszystkich!
Ja na śniadanko miałam bułeczkę z czarnym salcesonem,a teraz mój młody skutecznie mi przeszkadza odpocząć przy laptopie.Jego małe paluchy są jak błyskawiczny reset.
Justi wszystkiego naj z okazji urodzinek,18-nastych oczywiście:-)!!!
Dzoana ranny ptaszku,nie przejmuj się,myśl pozytywnie.Czy czytałaś,to co napisałam tobie na grupie?
Bobo zdrówka kochana.Jeśli pomagają tobie same syropy to nie bierz antybola.Nie mniej skoro lekarz zaordynował,to raczej można.Tak jak dziewczyny pisały możesz jeszcze zadzwonić do swojego gina i się zapytać.Ja na początku ostatniej ciąży miałam podobną sytuację jak twoja.Miałam już nawet skierowanie do szpitala na pulmonologię,ale ostatecznie mnie nie przyjęli.Dostałam tylko ZINNAT 500 i jakiś lek wziewny.No i pomogło.

Dzoana-niestety jeszcze mi coś Nastke rozkłada wycieczke ma zgłowy bo brzydko kaszle i albo sie u niej ospa roskręca albo jakieś przeziębienie cholerne jak sie będzie źle czuła to pójde ją z przedszkola odebrać żeby sie nie meczyła bidulka a ty w pracy?Gdzie sie te nasze kobiety podziały?
Marta, pojechała po wyniki.
Suonko, remontuje mieszkanie
Anisiaj i Bobo na grupie
A reszta wsiąkła
Szóstkowa mama, odpisałam na grupie

a ja sobie pospalam i jeste lepiej herbatke wypije i dam rade dziewuszki :) mezus w pracy dzis krocej wiec popoludniu bedziemy razem :)
wiolka dzieci w przedszkolu to wszystko lapia i wszystko sobie przekazuja wszystkie choroby a winni temu sa rodzice co puszczaja dzieci z gilami po kolana do przedszkola bo przeciez co oni maja z nim w domu zrobic a najbardziej to mnie wkurzaja tacy co pytali czy w wigile otwarte bo ona chce porobic soebie w domu a dziecko jej przeszkadza...no masakra

Jestem :tak:
Badanie na hiv odebrałam na szczęście się nie zgubiło no i nie jestem nosicielem :-D
Wiolka współczuje Nastce bidulka, teraz taka głupia pogoda że szok - zdradliwa bo tu słońce świeci a zimno jak cholera.
Bobo już Ci lepiej ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry