bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
anaber no to co innego. u nas sie gotowalo i musialy wiedziec co i jak zeby zakupy zrobic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mały jest bezpieczny.No kuźwa maly moze tak ale reszta dzieci raczej nie!!! Rodzice sa bezmyślni.

Rzeczywiście szkoda czasu, skoro dziecko lubi tam chodzić. Ale dobrze, że nie popuszczasz. Nawet jakby mieli Ci oddać 20-30zł to i tak pieniądz, tu 20 tu 20 i niezła sumka sie uzbiera.Dzoana za jedzenie nie płace jeśli zgłosze do 8:00 ze dziecka nie bedzie jesli wynika to z mojej winy znaczy sie z naszej czy sie rozchoruje . ale jesli jest planowane ze przedszkole bedzie zamknięte(z ich przyczyny bo chca miec wolne) to dodatkowo poza opłatą za wyżywienie powinny odliczyć dniówkę za opiekę, bo skoro jest zamknięte to dlaczego mam pałcic za opiekę której nie mam. Dlatego o to tyle walcze ale rodzice chyab mają wylane bo nie słysze aby ktos w tej sprawie uderzal a ja już nie raz alarmowalam. Bo dla mnie za ten dzien co bedzie zamknete to kupię mu bilet do zoo i lody np czy kino i ten cholerny popcorn aby było fajnie. no ale najwidoczniej większośc rodziców śpi na kasie. Więc sama nic nie zdzialam. Myślałam o inny przedszkolu ale szkoda mi Igora zabierac bo lubi tam chodzic, przywiązal sie do tych pań bo są bardzo sympatyczne chodz cwane no ale to kazdy po jakimś czasie zaczyna kombinowac na swoim stołku tak aby jemu było wygodnie.
Jesli chodzi o muzykę to nie moje klimaty ale jestem pełna podziwu talent chlopaki mają :-)
Wydaje mi się, że państwowe jest lepiej kontrolowane niż te prywatne. Poza nielicznymi wyjątkami prywatne przedszkola są prowadzone przez kompletnie przypadkowe osoby. Na szczęście koło naszego mieszkania jest przedszkole i żłobek, który ma bardzo dobre opinie, państwowe i mam nadzieję wysłać tam moją pociechę (w przyszlości oczywiście).anaber a dlaczego nie chcialas dziecka dac do panstwowego? nie bylo miejsc? dla mnie lepsze przedszkole to wlasnie panstwowe. utarlo sie wsrod rodzicow ze jak prywatne to lepsze a zazwyczaj to wlasnie panstwowki sa o niebo lepsze. ja swoje dziecko dam do pansrtwowki nie chce by choddzilo do prywatnego bo wcale lepsze nie jest a kasa wieksza