• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzoana - a na czym Twój M gra? ma jakiś zespół?

bietka - dokładnie taką samą mam minę...czekam na tel od nich. a najlepsze, że gdybym sama nie dzwoniła, to nic by mi nie powiedzieli...a mają mój tel

Anisiaj, idź może jeszcze raz zrób te badanie. Jakoś nie wierzę w dokładność wyniku po tylu dobach, jeszcze wyjdzie Ci zafałszowany wynik i będziesz się zamartwiać

Własnie jak anulowane? CO za patałachy mi wczoraj badanie zgubili Tobie anulowali brak mi słów, co oni sobie tam wyobrażają ? :wściekła/y:
Dzona a Twój m jest ,muzykiem ?
A no jest, gra na perkusji, chociaż on twierdzi, że tylko cos tam stuka. ALe ja go podziwiam, kiedyś próbowałam opanować talerze i bębny, a do tego, żeby to jakoś brzmiało dobrze. No coż, poległam;-)

dzoana - a na czym Twój M gra? ma jakiś zespół?

bietka - dokładnie taką samą mam minę...czekam na tel od nich. a najlepsze, że gdybym sama nie dzwoniła, to nic by mi nie powiedzieli...a mają mój tel
Gra w zespole na perkusji. Fajne klimaty, mi się podobają, taki rock.
Anisiaj, kurcze martwię sie o Ciebie. Co za .....z tych laborantów:wściekła/y:
Bobo, mnie też to zaskoczyło. W takim razie leż i niech Twój małżonek Ciebie obsługuje:tak:

dzoana - super! mój M marzył o perkusji, ale póki co męczy gitarę (przy okazji mnie;))

słuchajcie, nie martwcie się, ja już nic nie kumam i mam pewną obojętność na to wszystko

reklama
anaber dostalam duomox do tego witamine C1000 i jescze jakies inne *******y. na kaszel co mnie najbardziej meczyl mi nic nie dala bo stwierdzila ze ona nie wie jaki syrop ja moge.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry