• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
hejka jeste i ja :)

Orbitrek złożony :cool2: hehe trochę poćwiczyłam i musze powiedziec ze nóżki bolą :tak:

Wiolka witamy ;-)

Bietka pytalas o ten radical włosy wypadja jak wypadały a tylko mam tłuste włosy po tych ampulkach nic więcej :no: jelsi chodzi o moja prace to niestety ale wszyscy sa zacofani nic nie dostałam, tylko jedna moja kolezanka która mnie odwiedza to cos przywiozła, a szefostwo to tylko $ mają w oczach i o nikim nie pomyślą a jak pojechalam z macierzyńskim to usłyszlam ze nie wie czy bedzie miec dla mnie miejsce. Ale to już pisałam.

Co do kosmetyków: to ja uzywam podkładu Pharmaceris intensywnie kryjący, maskara Max Factora 2000 Calorie czarny oczywiście (musze mieć tusz ze zwykla szczoteczka nie toleruję tych silikonowych), kulki rozswietlające lub brazujące zalezy od dnia :happy2: a cienie i czasami kredka czarna lub granatowa na delikatne kreski, błyszczyk z Avonu, cieni raczej nie używam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej
Bietka obecnie mam identyczny tusz. tani jak barszcz a dobry.

Dziewczyny a ten Loreala podkład dobry jest? Nie ma efektu maski? ładnie się komponuje itp?

Mam ochotę na jakiś inny. Kupiłam na allegro próbki revela. Zobaczymy.
mam z oriflame
2628487790

ale szukam czegoś nowego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry