• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anaber ja ćwiczyłam po 30 minut a najwięcej wytrzymałam 40 :sorry2:
Aguś a co masz za ubranka?

ja używam tanich kosmetyków z drogerii natura ale są rewelacyjne podkład za 6zł, puder w kamieniu też coś koło tego i tusz 8zł bardzo jestem zadowolona nawet w którejś gazecie reklamowali

Ostatnia edycja:
reklama
Gosiulku - jeśli pytasz o ten podkład
5399.jpg
to ja jestem z niego bardzo zadowolona. jest bardzo wydajny, swietnie sie rozprowadza, nie ma efektu maski. ja mam cerę tłustą więc pod używam na "większe wyjścia" bazy dax. A na co dzień kremu z tej serii, co Ci kiedyś polecałam. a właśnie - zadowolona jesteś?

marta - czasem nie trzeba wydawać fortuny, tylko znaleźć cś, co idealnie nam pasuje. ja mam problemową cerę i długo szukałam dobrego podkładu. mam wrażenie, źe moja skóra się szybko przyzwyczajała i przestawały spełniać swoją funkcję.

anaber - no no, tak trzymaj kochana!:)

dżoanka - nie ma nic gorszego niż to czekanie. ja szalałam każdego dnia...

no i właśnie doczytałam, że ten podkład jest testowany na zwierzętach, więc już zaczynam poszukiwanie innego...

Ostatnia edycja:
Marta, ja używam tusz z Rossmanna taki zółty z firmy lovely czy jakoś tak . Kosztował 7zł, a jestem bardziej z niego zadowolona niż jak kupowałam maybelline czy avon. Raz miałam pogrubiająco-wydłużający z manhattan (no end) i też byłam zadowolona. Różnica w cenie bardzo duza, a nie zauważyłam różnicy w jakości.
Mam sucha cerę, więc uzywam podkładu nawilżającego, wybrałam max factor smooth effect. no i bardzo lubie te tanie kredki z avon z serii color trend. Są miękkie i robi mi sie dzieki nim ładny smoky eyes. Używam tez eyelinera z wibo (kolejny tani kosmetyk z rossmana) i jest najlepszy z moich dotychczasowych wyborów, trwały i bardzo dobrze sie nim kreskę robi. A na ustach to juz mam pełna palete barw i faktur, bo bardzo lubie wszelkie smarowidła i gdzie tylko moge tam mam jakąś pomadkę czy błyszczyk. Uwielbiam błyszczyk loreala (wstyd się przyznać, bo testują kosmetyki na zwierzętach:-() glam shine, ale uzywam tez pomadek avon czy rimmel.
Generalnie mocno podkreślam oczy, bo mam okulary minusy i bez pociągnięcia kredką i maskara, moich oczu nie ma:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry