• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzonka seksownie ;-)

To nie moje usta
dzoanka ładna :) malujesz się nią na co dzień ... ???? :-) kurde może się skuszę :-)

anisiaj odpoczywaj
Nie wydawała mi się tak bardzo rzucająca w oczy, dopóki nie nałozyłam jej przed pracą (nie mogłam sie powstrzymać, bo świeżutka do mnie właśnie przyszła) i nie usłyszalam od kilku kolegów z pracy "wow, jakie usta":-D No i koleżanki tez powiedziały, że mam bardzo czerwone usta. Teraz ja nosze na imprezy i jak gdzieś sobie idziemy z M, do tego czarna kreska na oczka i już. Generalnie polecam ta pomadkę, tym bardziej, że nie jest bardzo droga na allegro, ja za swoja zaplaciłam ok. 15zł z przesyłką. I najwazniejsze, że właśnie nie wysusza ust.
Aniolkowa Mamo, nie zostawie Ciebie, czasem po prostu nie ma sie weny. Wolę Was czasem tylko poczytać;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do takiej pomadki trzeba mieć bielusieńkie zęby.

Kinguś ja mam jakiś.W rossmanie kupiłam.jestem zadowolona.
Zobaczę to napiszę.

Ja jestem po kursie wizażu.Prowadziła go pani Ludmiła Pilecka. W tv robi makijaże. W Krakowie robiłam.
Wiecie jaki można super zrobić makijaż,np do zdjęcia? Nic,totalnie żadnej plamki,krostki nic nie widać. Niestety te podkłady nie nadają się na codzień.Szkoda.Są w sztyfcie.

kinga nie znam się na korektorach :-( niech nam Gosia napisze

dzoana
no właśnie na wielkie wyjście bym chciała tę szminkę - bo do parku średnio :-D

idę dziewczynki pod prysznic i idę lulać... młody nie zrobił kupki dziś i czuję że noc będzie ciężka-ból brzuszka i będę musiała dać mu herbatkę

papapapapapa słodkich snów :*

reklama
Bietka, dobranoc
Marta, mój M bardzo lubi ta pomadkę;-) Oczywiscie na mnie:-D
Gosiu, bo jednak do zdjęć to inne kosmetyki sie uzywa. Jak mnie babeczka malowała do slubu to nie miałam nic na twarzy, zadnego przebrwienia. Jak się zobaczyłam w lustrze to masakra:szok: bo wydawalo, że mam straszna ilość makijazu nalożonego. Ale na zdjęciach wyglądało to super i wytrzymalo całą zabawe. Gosiu, a co mi polecisz na sucha skórę z podkładów. Na codzien nie mam problemów ze skóra, ale jak hormony mi szaleją podczas @ to w okolicach szczęki wyskakuje mi pelno krostek, które mało fajnie wyglądaja. ale wiekszość podkładów podkreśla mi jeszcze suche skórki, jedyny co sobie dobrze radzi to ten max factor smooth effect, ale jak juz wiem, że go testuja na zwierzakach to jakoś tak ciężko mi go używać. Zużyję go do konca, bo pieniądze wydane, ale kolejny kupię juz z innej firmy.
Wiola, a coś zjadłaś co mogło ci zaszkodzić?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry