D
Dzoana.a
Gość
Dzonka seksownie ;-)
To nie moje usta
Nie wydawała mi się tak bardzo rzucająca w oczy, dopóki nie nałozyłam jej przed pracą (nie mogłam sie powstrzymać, bo świeżutka do mnie właśnie przyszła) i nie usłyszalam od kilku kolegów z pracy "wow, jakie usta"dzoanka ładnamalujesz się nią na co dzień ... ???? :-) kurde może się skuszę :-)
anisiaj odpoczywaj
No i koleżanki tez powiedziały, że mam bardzo czerwone usta. Teraz ja nosze na imprezy i jak gdzieś sobie idziemy z M, do tego czarna kreska na oczka i już. Generalnie polecam ta pomadkę, tym bardziej, że nie jest bardzo droga na allegro, ja za swoja zaplaciłam ok. 15zł z przesyłką. I najwazniejsze, że właśnie nie wysusza ust.Aniolkowa Mamo, nie zostawie Ciebie, czasem po prostu nie ma sie weny. Wolę Was czasem tylko poczytać;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:

bo wydawalo, że mam straszna ilość makijazu nalożonego. Ale na zdjęciach wyglądało to super i wytrzymalo całą zabawe. Gosiu, a co mi polecisz na sucha skórę z podkładów. Na codzien nie mam problemów ze skóra, ale jak hormony mi szaleją podczas @ to w okolicach szczęki wyskakuje mi pelno krostek, które mało fajnie wyglądaja. ale wiekszość podkładów podkreśla mi jeszcze suche skórki, jedyny co sobie dobrze radzi to ten max factor smooth effect, ale jak juz wiem, że go testuja na zwierzakach to jakoś tak ciężko mi go używać. Zużyję go do konca, bo pieniądze wydane, ale kolejny kupię juz z innej firmy.