• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
ja jestem i chcialam zlozyc zazalenie :((((
bylam w rossmanie i du...pes nie ma promocji na te produkty co w gazetce byly :wściekła/y: wiec anisiaj pokoju podkladem nie wymalujesz hehe :)
teraz wcinam ormianskie jedzenie karkandk czy cos takiego :) mmmmm pycha :)

nikt nie chce ze mna gadac wiec ide spac.
dobranoc i do jutra

Ostatnia edycja:
Hejka przepraszam,ze tak poźno ale odiwedziła nas siostra m ze swoim narzeczonym i posiedzielśmy sobie przy okazji sie zapytaliśmy czy zostanie chrzestnym u Boryska i się zgodzil więc juz ojca mamy z glowy. Teraz matkę chrzestną bedziemy chcieli moja bratową, przylatuje pod koniec października więc si ezapytamy. W kosciele byłam wszystko ząłatwiłam.

o kosmetykach sie rozpisałyście :-) ze hoho kiedyś tez korcił mnie ten revlon z allegro ale ja nie potrafie wybrac koloru przez monitor :no: mam problem aby dobrac go w kosmetycznym. Ale ten co mam mi odpowiada więc nie bede wymyślac.

Dziewczynki zrobiłam 6 km na orbitreku i myślałam,ze płuca wypluję i serce mi wyskoczy masakra i spaliłam tylko 90 kcal :wściekła/y: trochę sie trzeba namachac i dojśc do wprawy. Zajeło mi to jakieś 22min a jak chodzialm na kije to 6km robiłam w godzinę. Myślę ze ta dwa razy dziennie bede wskaiwac to bedzie ok. moze pozniej dojde do wprawy to wiecej razy poćwicze.
No nic od jutra stratuję tzn juz od dziś :tak:;-) koniec ze słodkościami :sorry2:

Bietka moj Borys tes nie spokojny :no:, budzi sie z krzykiem jak nigdy dostal sztuczne na noc bo wytrąbil dwa cycki i się kręcil zrobiłam mu 60ml i wypil i padł. tego mleka comfort nie chce pić :no: także wydałam niepotrzebnie kase :-( i tak musze kupć zwykłe :dry:

Teraz też juz kweka. paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

UWAGA UWAGA: ANABER OD PIĄTKU 12.10.2012 NA DIECIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! W DZIEN KIEDY MÓJ SYNEK KONCZY 3 M-CE :cool2: WSTAWIĘ WAM FOTKĘ BO KUPIŁAM MU FAJNE BODY ALE TO KOŁO POŁUDNIA.

BOBO zakaz pisania o frytka i ciastach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p

Witam się i ja, na szybko, bo dzisiaj do pracy na 1. Strasznie zimno, brr
Anisiaj, mój M zawsze robi ryby. Soli, pieprzy, posypuje ziołami prowansalskimi, na to plasterki cytryny, owija folią aluminiową i siup do piekarnik. Ostatnio bardzo nam smakowała dorada.
Anaber, trzymam kciuki za samozaparcie
Miłego dnia

Witam :-)

My jeszcze w wyrku :-) Borys ciagnie cyca.

Anisiaj ja robie rybke tak: klade kawalek ryby na folii aluminiowej, posypuje przyprawa do ryb ale z prymatu bo ta mi smakuje, klade na to kawalek masla i polewam to sokiem z cytryny,posypuje posieksna natka pietryszki i dokladnie zawijam. do piekarnika na 180- 200 stopni i 15-20 min tyle czasu filet a jak ryba w calosci no to przyprawy do srodka i wtedy dluzej piec.

Kingus no ja spalam bo mi Borys dal popalic w nocy :-(

Milego dnia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry