• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka no chyba że tak oselka jest dobra ale to i tak jeszcze nie typowe "samo" masło u nas A kiedyś kupil masło wiejeskie robione w maśliny pyszne ale 12zł za 500gr to byśmy nie wyrobili przy takim maśle tylko smak przepyszne:-p Dzoana-mnie wczoraj frytki załatwily dopiero jak mnie przeczyścilo to popuścil mnie ból brzucha musialo mi siaść na żolądku tylko nie wiem dlaczego przecież kiedyś jadłam i nic mi nie było :eek: Jeśli chodzi o szampon to częśto używam pantene bardzo go lubie a po innych mam straszny łupież i z odżywek mam glisskur kompletna regneracja u mnie sie sprawdza super a mam tez jedwab do włosów bo inaczej sie rozczesać nie moge ale nie pamiętam firmy bo mi koleżanka fryzjerka zamówila w sklepie fryzjerskim:sorry:

Bietka ja myje dwa razy tym szamponem (włosy sa strasznie sztywne takie cierpkie) potem nakładam to serum poczekam z 5 min. spłukuję i wycieram w ręcznik, przed układaniem spryskuje mgiełka i do dzieła ;-)

Ogólnie moja fryzjerka taka zaprzyjaźniona powiedziała ze te wszystkie szampony w drogeriach a szczegolnie glisskur, wella, loreal, pantine prov to jeden wielki szajs mają duże ilości silikonów ktore obciążaja włosy i sa ciezkie. Jedyny szampon który polecała z drogerii to head & shoulders.

Hej Babole.
ja używam masła ze spomleku czyli od nas.Podobnie ser żółty.Serenada jest od nas. Ale edam królewski ze spomleku jest dobry,mniam.Tylko świeży oczywiście.
Trzymam go w maselniczce i nie chowam do lodówki.jest super.
Podobnie ser żółty.Serenada jest od nas. Ale edam królewski ze spomleku jest dobry,mniam.Tylko świeży oczywiście.

Miłego dnia.My dzisiaj wybywamy do mamy. Jutro na zakupy się wyrwiemy sami.

super :/ to co mamy stosować, :-( wiem że mają silikony ale co nam pozostało :-)
syoss;a kupiłam bez silikonu - podobno- i dupa!!!! beznadzieja
idę do rossmana jak młody wstanie i poluję na zestaw radical !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiolka no takie masełko prawdziwe ahhhhhhhh !!!!

bobo tak już będzie

gadam sobie z Wami i robię zakupy na allegro :

http://allegro.pl/40-44cm-3-6m-czapeczka-i-szaliczek-na-polark-next-i2702270848.html

http://allegro.pl/mariquita-komplet-zimowy-42-44-jak-nowy-i2699502531.html

kochane idę powiesić pranie
nmłody będzie jadł i wio do rossmana i na spacer :)

miłego popołudnia

może mnie nie być bo jak pisałam - mamy gości ok 18 :)) jak m wróci na 16 muszę odkurzyć i ogarnąć mieszkanie :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry