• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo jeszcze nie wiem kiedy będę miala cesarke raczej w listopadzie za 3 tyg mam wizyte u mojego gina zbada mnie da skierowanie na cesarke i kwalifikacje a jak pojade do szpitala to po kwalifikacji mi powiedzą kiedy mi cc zrobią nie wiem ile mala wazy bo nie robil mi usg żadnego tylko mnie zbadal i jeszcze przeplywy odrazu mi mówil że każe mi zrobić w tym dniu jak na kwalifikacji będę żebym później nie jeździla po kilka razy:-) uciekam na zakupy i z malą na spacer mamy iść szyszki zbierać i liście kolorowe żeby je poźniej odmalowywać na kartce farbami zajrze później:-)

o ta seria z farmony jest super - u mnie kosztuje 7 zł, do kupienia w aptekach między innymi. Jest kilka zapachów (tzn. kilka ziół, ja mam żeń-szeń) i jestem zakochana w zapachu. włosy początkowo są po nim inne niż po sklepowych, od razu widać,że nie ma silikonów, bo początkowo są matowe. potem coraz lepsze i co ważne - są bardzo lekkie, czuć różnicę. ja po nim używam odżywki z joanny z jajkiem - to połączenie daje bajeczne włosy, no i łatwiej je rozczesać :) minusy szamponu - konsystencja jest rzadsza niż typowy szampon, więc szybciej się zużywa.

szampon Farmona, Herbal Care, Szampon rumiankowy - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
odżywka *Femme(Not)Fatale*: Pielęgnacja: Joanna, Z Apteczki Babuni, Odżywka jajeczna

bobo - czuję się dobrze i oczywiście chwilami mnie to martwi ;) trochę dokucza mi przeziębienie, dzisiaj z ciąży to tylko cycki. Brzuch prawie w ogóle, nie wiem czy to nie zasługa lutki, bo jak nadchodzi wieczór i czas przyjęcia drugiej dawki, to trochę pobolewa, a po dawce za jakiś czas przestaje.

ups. przepraszam za dwa posty ;)

reklama
Gosiulku - a widzisz, z tymi kosmetykami to tak jest, działają chwilę...ja mam go długo i jestem zadowolona

bobo - tak, wizytę mam 20 o 14.30:) a Ty teraz kiedy?

brrrr jak mnie ten premier wkurza, krucho pod nogami, to obiecuje roczny macierzyński - jakby wcześniej nie mógł tego zrobić brrrrrrr

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry