• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
pisałam posta i mi go wcięło :wściekła/y:

och witam z kawą :-)
ja po ciężkiej nocy, Igi miał problem z brzuszkiem, ale wypił ok 3 herbatkę i rano była taka kupa, że musiałam go kąpać !!!

marta ja używam szamponu i odżywki wella pro series wella.jpg

anaber &&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam kciuki !!!! ja startuje od poniedziałku, bo dziś mamy gości :-)

ostatnio skusiłam się w Rossmanie na Syoss'a szampon i odżywkę i bardzo żałuję !!!!!! mam 400 ml i nie chce się skończyć a żal wyrzucać , ale jestem bardzo nie zadowolona i wracam do welli

dziewczyny używacie do smarowania masła czy margaryny typu rama ????? ja nie lubię masła bo z lodówki za twarde a jak stoi w masleniczce to pływa, więc ja ramę albo smakowitę kupuję :)))

dzoana a Ty ćwiczysz jeszcze - jakiś aerobik, czy tylko kurs tańca ???

Ostatnia edycja:
Dziń dobry witam sie przy śniadanku zimno jak cholera u nas bylo -3:szok: przepraszam że wczoraj umknęłam bez pożegnania ale tak mnie ten brzuch bolała że sie położylam a A siedzial na lapku a zasnęłam dopiero o 1 w nocy Marta ja 23 ide na badania znowu więc też pewno rano wymarzne idź sobie poleż pod kosykiem cieplym Dzoanko-miłej pracy Bietka-ja moge ci z czystym sumieniem polecić masło roślinne mozna je trzymać w lodówce a jak sie je smaruje to przypomina masełko w smaku my bardzo lubimy:-p

Bietka ja nigdy nie używałam masla i margaryn, wolę chlebek posmarowac almette. Masła uzywam tylko do jajek sadzonych i jajecznicy :) ja dizs pierwsze śniadanko z diety chlebek razowy z pomidorkiem :eek:rewelacja:laugh2:

Jesli chodzi o szampon to ta wella tez mi nie podeszła tak samo jak i sayoss. Ja teraz kupiłam sobie z tej serii Radical mam szampon, serum i mgiełkę do włosów images.jpg. Same te kosmetyki nie hamują wypadania włosów ale same włosy sa fajne takie delikatne i ladnie pachną, tylko po szamponie trezba uzyć odżywki lub serum bo nie idzie rozczesać a mgielka fajnie wygładza ;-) i serum ja osobiście spłukuję bo bym szybko miała tłuste włosy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj myslalam ze nie zasne ale jednak o 8 zasnelam i pospalam 2 godx hihi

bietka ja slyszalam ze ten sayos to g*** ja uzywam pantene pro v color i jestem mega zadowolona a teraz nie bylo go w sklepie to kupilam elseve color i dostalam mega lupiezu i stosuje nizoral zeby go wytepic a potem wracam do pantene.
co do masla to uwielbiam jego smak ale z tych samych wzgledow co bietka kupuje smakowita o zapachu swiezego chlebka :))

MILEGO DNIA BABKI :))

anaber a jaka cena tego radicalu ??? bo może też wzięłabym szamp + odż + mgiełkę ten seboradin śmierdzi a ten radical pachnie ?????

ja najbardziej lubię ramę i smakowitę z małsem

wiola nie lubię masła roślinnego - najlepsza jest osełka ale droga i to samo twarda !!!

kinga no właśnie syoss jest do du...........

reklama
Bietka w rossmanie jest szampon chyba za 9zl i serum tez chyba za 9 zł a mgiełkę kupiłam w aptece bo w rossmanie nie było i kosztowała 13 zł. Jest jeszcze odżywka w takiej szklanej butelece ale tego nie brałam wolałam to serum aby nałożyć po szamponie bo to jest w formie kremu. Teraz wesżłam na strone rossmana i jest tam mgiełka za 8 zl ale w moim nie było więc nie całe 30 zl za zestaw :happy: promocja jak ta lala :) myślę ze nie drogo, tylko wiesz abyś nie miała do pretensji jak Ci nie bedze pasowac :-);-) Pachnie lasem łąką nie wiem jak mam Ci to opisac, wiem jak smierdzi seboradin więc zdecydowanie ma ładniejszy zapach.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry