bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
ja juz pojadlam i zaraz bede ogladac bitwe na glosy 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ide poczytać co napisałyście
bo ja się musze zaspokoić suchym błonnikiem 

de volaille 

to nie jest kwestia tego czy mam siłe po prostu mieszkam w dużym domu cały czas mam tu coś do roboty jest ogród palimy w kominku do którego kupujemy drzewo i ktoś je musi pociąć poukladać a nie potrafie tak żeby A sam robił a ja mialabym leżec wiadomo że gdybym musiała to bym leżała ale póki jestem 2 w 1 to chce pomóc i porobić żebym później nie myślała że mam w domu przedszkola i noworodka i w domu gnój za przeproszeniem a za chwile święta jestem nauczona cały czas coś robić chociaż leniuchowac też mi sie zdarza
Anaber,Bietka ja sie z wami solidaryzuje ze względu na mój żołądek i okropną zgage wystrzegam sie słodyczy czekolady....... ptasiego mleczka które kocham
kotlecików tez :-( bdę jadła na parze tylko
wy macie ten pluz że z wyboru ja z przymusu
Justi super że już po remoncie i ogarnęłaś sie dobrze że głowa ci przeszła i jest wporządku
:*:*:*:*:*