• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem byliśmy chwile u ciotki na ploteczkach wróciliśmy zaraz ide pod prysznic i do łóżeczka bo kręgosłup mnie boli ale przynajmniej drzewo sprzątnięte nie graci przed bramą poukładane a dziadek chodził za A i mówił zeby mu na poniedziałek zostawił tylko nie mówił w którym roku:-D ide poczytać co napisałyście

Zmieniam wątek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Zaraz nakopię Wam ze to wypisywanie tych smakołyków :angry: bo ja się musze zaspokoić suchym błonnikiem :-p

Bobo Ty główny prowokator !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mialas nie pisac o frytkach
Martuś klapsa za tego murzynka dostaniesz :tak:
Aga :wściekła/y:de volaille :-p:-p:-p

Nie gadam z Wami imagesCAZYKB66.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anisiaj idź kochana i jedzccie i rośnijcie zdrowo:tak: to nie jest kwestia tego czy mam siłe po prostu mieszkam w dużym domu cały czas mam tu coś do roboty jest ogród palimy w kominku do którego kupujemy drzewo i ktoś je musi pociąć poukladać a nie potrafie tak żeby A sam robił a ja mialabym leżec wiadomo że gdybym musiała to bym leżała ale póki jestem 2 w 1 to chce pomóc i porobić żebym później nie myślała że mam w domu przedszkola i noworodka i w domu gnój za przeproszeniem a za chwile święta jestem nauczona cały czas coś robić chociaż leniuchowac też mi sie zdarza:zawstydzona/y: Anaber,Bietka ja sie z wami solidaryzuje ze względu na mój żołądek i okropną zgage wystrzegam sie słodyczy czekolady....... ptasiego mleczka które kocham:szok: kotlecików tez :-( bdę jadła na parze tylko :dry: wy macie ten pluz że z wyboru ja z przymusu:sorry2: Justi super że już po remoncie i ogarnęłaś sie dobrze że głowa ci przeszła i jest wporządku:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry