• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo mi jak sie Oli urodziła w zimie to zakładałam jej cienką czapeczkę i na to grubsza i kombinezon żadnych szalików, owszem jak np Dominik był w wieku Boryska czy Igorka w zimie to tak szalik czapkę rękawiczki:)

reklama
Bobo ja będę albo tak jak Aga czapeczka bawełniana i na to cieplejsza albo po prostu ciepleksza odrazu na główke poprostu i tyle a szalika nie dla takiego maluszka jak starszy dzieciaczek to ja wtedy zakładałam szalik Nastuli ja w zakopanem widziałam śliniaczki z imionami ale nie było Julity tylko Julka siedze i wcinam migdały:sorry2: Nastka sie kąpie jak ją A wyjmie to ja wsakukje i do łózeczka później Aga ale już dobrze i czujesz małego?

igor.gif
:)))
szukam dalej :))))

Wiola tak, obudził się:))

Bobo teraz kupiłam taką bawełnianą i tylko tą mu założę na wyjcie:) Zrobię ci zdjęcia jak będę prasować jego rzeczy w przyszłym tygodniu bo dalej czekan na szafkę:)

reklama
jestem umyłam jeszcze prysznic i lustro plecy mnie bolą.
Anaber jeszcze trochę i też przechodzę na dietę także wiesz będziemy we dwie na orbitreku zapierdzielac ;-)
Aga i jak mały czujesz już ???
Bobo ja chce napis Oliwier

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry