• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Zaglądam popołudniu przespałam sie nastula z tatą urzędowała niesamowicie pocieszne z niej dziecka już jak sie przebudzała słyszałam jak mówi do A tato może pojedziesz do sklepu i ugotujesz coś dla mamy żeby nie była taka zła na ciebie:-D nie kłócimy sie przy małej ale głupia nie jest i wysłała go do sklepu niech sobie gotuje bo dawno tego nie robil wiele mu to nie pomoże ale dziecko mam niezastąpione:-D Ładne napisy znlazłaś Bobuś ja nawet nie wiem czy będę umiala wkleić imie suwaczek z trudem sobie założyłam nie jestem taka obcykana w tym jak wy:zawstydzona/y: boli mnie brzuch na dole chyba sobie magnez wypije:sorry: Aga-ładne imie smacznego Marta a ty jak sie masz dziś? A gdzie reszta?:baffled: Ja dalej gnije pod kocykiem na łóżku :-p

Wiolka super córcie masz muszę Ci powiedzieć, stoi murem za mamusią i dobrze niech nagada ojcu... dzieci nie są głupie wyczuwają co się dzieje :tak: ja się czuje tak sobie raz mnie boli brzuch raz głowa bez siły jestem dzisiaj, kręgosłup mi daje znak nawet w nocy oh masakra jakoś mam doła ale nie wiem przez co...

ps ja te z dziś cały dzień gnije :rofl2:

Ostatnia edycja:
Coś Ty nie wiedziałam, spytałam m powiedział że czytał ponoć miał 36 at :szok:
pytałaś mnie kiedyś czy ten materac co kupiłam do łóżeczka ma ściąganą poszewkę no więc ma bo sprawdziłam ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry