• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo jak mam go usunąć?:zawstydzona/y: nie bardzo wiem :sorry: Marta ja też czuje kręgosłup nawet w nocy zwłaszcza pod prawą łopatką tak mnie coś kluje okropnie ale co zrobić ja jestem ubrana ale nic mi sie nie chce i nic nie robie dziadla dziś jedna córka na obiad do restauracji wzięła:szok: koło naszego domu rośnie winogrono i oni je zbierali ja nie widziałam ich bo na zewnątrz nie byłam a dziadek ich wypatrzył jak z kościoła wracał ale nie weszli obrażona na mnie jest że dziadkowi sie kazałam wyprowadzić niech mnie poocałuje w d..pe Masakra to jest jak młodzi ludzie umierają:-( A Anisiaj tak sie wczoraj objadla że całą noc i dzień dziś to zwraca?:-D Z Suonko co sie dzieje?:eek:

reklama
Bobo udało sie dziękuje a jak będę chciala wkleić imiona to jak?:sorry: Marta nie przejmuje sie tym kompletnie musza na kogoś ponarzekać przypomniala sobie o ojcu mieszka z nami prawie dwa lata a ona go odwiedziła 2 razy więc kto jak kto ale ja nie mam sobie nic do zarzucenia niech sie wyprowadzi i prowadzi swoje życie oby był jak najdłużej zdrowy i ja będę miala spokój od niego on odemnie

julita.gif

najlpierw zrob "kupiuj" to imie z mojego posta i wejdz w to samo tak jak robilas do tej pory. i kolo suwaczka julitkowego daj wklej i wklei Ci sie to imie. i dalej tak samo jak robilas czyli "zapisz sygnature"

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry