• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

marta oogladanelam wszystkie tzn prawie bo niektore tez widzialam :) teraz nie mam co ogladac hehe :)
mam ochote ogladanc znow film LISTY DO M :) bylam na tym w kinie i bardzo mi sie podobal a poza tym ja juz chce swieta:)
a wy dziewczynki gdzie i z kim spedzacie swieta?

reklama
Marta tylko ona jednocześnie kopie mnie po prawej i lewej stronie jagby sie przeciągała:sorry: później znowu bardzo nisko tak że na pęcherz naciska co chwilke inaczej Bobo my jak co roku do nas na świeta przyjezdżają moi rodzice i teść i co roku szliśmy do teściowej na chwile na wigilie szybką najpierw u niej a później u nas druga wigilia ale w tym roku to nie wiem czy będziemy Julite malą targać na godzine do teściowej

Ostatnia edycja:
Ale się wkur :wściekła/y: kawałek plomby mi odpadł - masakra ale jestem zła teraz mi przeszkadza jutro z rana muszę do mojego dentysty dzwonić :wściekła/y::wściekła/y:

Bobo ja święta chyba w domu spędzę z rodzinką

Ostatnia edycja:
wiolka my to chyba tu w poznaniu chociaz wolalabym pojechac do moich rodzicow no ale m gada ze jego rodzice i w ogole no i chyba wychodzi na to ze spedzimy swieta w poznaniu . moi rodzice przyjada tescie przyjda i tak pedzimy swieta. nie podoba mi sie to bo moi tescie na uklad nerwowy mi dzialaja no ale jakos bede musiala przezyc

Bobo-ja z tesciowa spedzam tylko godzine w swieta wiec dam rade a w tym roku moze sie uda ze nie pojedziemy wogóle do niej bo jak zimno bedzie to nie bede dziecka targała na duze przymrozki chociaz jak siostra A przyjedzie a urodzimy w tym samym miesiącu to będzie jazgot a Ewelinka dała rade przyjechać a w tym samym wieku dzieci ...

reklama
Wiolka No dokładnie ja tak samo jutro rano będę dzwonić
Bobo do mojej mamy jest 90km do teściowej 60km poznań to mniej więcej środek. Trzy lata temu było u mojej mamy, dwa lata temu u teściowej, w zeszłym u nas a w tym to nie wiem chyba znów u nas...

idę się położyć bo się zdenerwowałam heh do jutra buźka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry