• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aga mnie ostatnio tak w nocy męczyło jak nigdy spałam na siedząco jak można to spaniem nazwać dramat nigdy więcej mam nadzieje pomogło mi mleko dziś sie zabezpiecze i wypije sobie szklaneczke na noc no i wsuwam migdały musi pomóc

Ostatnia edycja:
dziewczynki ja się tylko zamelduję :)

nie rzygam, proszę mnie nie pomawiać ;) po kawie dzisiaj myślałam, że dam czadu, ale jednak nie ;) generalnie poza cyckami i sikaniem objawów brak, czasem lekko mnie zemdli, ale bez tragedii.

byliśmy dzisiaj z M na długim spacerze po lesie, M zaczyna być przeziębiony, więc chyba go wygonię na balkon spać ;) spędziliśmy razem leniwy dzień, więc mnie nie było. zaraz wrzucamy film, jutro będzie mnie więcej.

buziaki!

Wpadam do was na chwilkę, bo zaraz młodego będę chciała uśpić:-) U nas dziisaj od południa sami niezapowiedziani goście. Zaczęło się od koleżanki, później wpadła teściowa, później moja siostra cioteczna, a na sam koniec ciocia:) i była już godzina 19.
Bobuś dzięki za imię!!!

Anisiaj miłego wieczoru:))

Bobo ja tez chciałam obejrzeć ale moi oglądają Harego Pottera:sorry: ciekawe jak m i rano wstaną do szkoły a ja muszę jechać badania zrobić jutro

Justi to nie odpoczęłaś za wiele

ja też oglądam lejdis:-) Anisiaj to kochana ciesz sie ze bez objawów ja mialam taką ciąże I było super tylko spalam ciągle i jak już wysoka ciaża była to miałam kilkarazy zgage a takto ok w miare to korzystaj z obecności mężą i jutro sie pokaż Aga no ja ostatnio co sie polożyłam to wszystko mi wracało i piekło jak cholera:wściekła/y: to moja ostatnia ciaża więc nie będę już cierpieć z powodu zgagi ciążowej:-p Justi to miałaś ciekawy dzień

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry