• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

cześć dziewczynki,

Martuś - no właśnie go wygnałam po pracy do lekarza, albo ma nie przychodzić do domu ;) on ma tego wirusa co ja, ja go zaraziłam, ale nie chcę, żeby go dalej tutaj roznosił. O której masz wizytę?

p.s. wiecie, że dzisiaj dzień pamięci o Aniołkach?:(

reklama
dzień dobry :-)

marta sama się denerwuję Twoją wizytą :tak:
aga &&&&&&&&&&&&&&& za badania
anisiaj niech mąż Cię zaraża :no: kurcze teraz taki okres ... jesienny :eek: anisiaj wiem ... zajrzałam na FB i zobaczyłam Twojego posta o Aniołkach ... więc dla naszych ....
[*]
wiolka jak tam ???? lepszy humorek ???

u nas ma być dzisiaj 21 stopni - od rana piękne słońce ... ciekawe czy aż tyle stopni pokaże termometr :eek:
jeśli tak idę na 3 godz do parku z małym :-)

śniły mi się dzisiaj drożdżówki z nutellą :crazy::baffled: na mózg mi poszła ta dieta :-D

miełgo dnia

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :)

Wczoraj już nie dałam rady Was odwiedzić:no: od 18:30 zaczełam kapać dzieci bo byłam wczoraj sama i jak Borys usnął po 20 to miałam dosyć. A jescze orbi na mnie czekal :sorry:i jemu nie odmówiłam hehe. Wczoraj nie oglądałam żdnego show tylko wlączyłam sobie Stratos skok z przestworzy :) podobalo mi sie :tak:i trzymalo w napięciu:happy:

Bietka zazdroszcze pogody u nas zimno i pochmurno. To co dzis ostro za dietkę ?? :-p

Marta za wizytę &&&&&&&&&&

Aga za wyniki &&&&&&&&&&&&&&

Anisiaj dobrze,ze wygonilas m do lekarza, ja jak byłam na poczatku ciąży i m był strasznie chory to wygoniłam go spac do salonu aby na mnie nie kaszlał i prychał ;-)

Ja już zjadłam sniadanko dziś wskoczyłam na wagę i kilogram mniej :tak: wedlug mojej wagi powinnam schudnąć 3kg w ciągu 9 dni. więc jak narazie prawidłowo ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak anaber :-) koniec tego dobrego :-) stwierdziłam że łatwiej mi liczyć pkt niż kalorie - ale robię mix Twoja dieta, moje pkt + nie przekroczyć 1200 kal dziennie - czyli ŻM ( żryj mniej) i zero słodyczy :-) :-D
postanowiłam też wygospodarować 4 dni w tyg na ruch !!! może bieganie ? zobaczę :tak:

idę pod prysznic gargamel ma drzemkę

dzien dobry :)
mialam okropna noc:( snilo mi sie najpierw ze moja tata zginal w wypadku pozniej mialam sen ze mnie z kolezanka jakis dwoch kolesi mocno pobilo i bylo duzo krwi pozniej ze jakies wlamanie bylo do mieszkania gdzie mieszkalam z rodzicami :szok: ja to chyba psychiatry potrzebuje :((((((
anisiaj wiem ze dzis jest ten dzien :( poplakalam sobie wczoraj troszke z tego powodu tak mi smutno bylo :( nie mam gdzie nawet isc i swieczki zapalic :(
aga powodzenia na badanich:)
milego dnia wszystkim

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry