• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bobo - pojęcia nie mam, na stronie dlaczego.org.pl znalazałam takie info o mszy w Poznaniu dzisiaj 15.10 o godz. 19 Msza Św. u Ojców Dominikanów (proszę zabrać ze sobą świece).Klasztor OO. Dominikanów, ul. Kościuszki 99, Poznań

a ja się wściekam, bo niby Warszawa, a msza była 3 dni temu, a puszczania baloników nie ma w ogóle :(

bietka - dziękuję!:)

reklama
Bobo oczywiscie ze wypuszcze...mam 5 niebieskich i 5 rozowych na czterech sa wypisane imiona Aniolkow ktore znam a jeden jest czysty dla wszystkich innych aniolkow tych ktorych rodzice nie zdazyli poznac plci...
Nie musisz miec miejsca na cmentarzu, zobacz ja jestem daleko od mojej Amelki ale caly czas pale w domu jakas swieczuszke jako swiatelko dla mojej Coreczki Ty tez tak mozesz zrobic...

Dzień dobry kochane!! ;-)

Jestem :-)

Aga kciuki za badania!!! &&&&&&&&&&

Martus ojjj jestem ciekawa jak u Ciebie ;-) Trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&

Anisiaj zdrówka dla Ciebie i męża!! A betkę miałaś piękną!! :tak:

Anaber powodzenia w postanowieniu!! Woow i już są rezultaty!! ;-)

Bietka powodzenia w diecie! Wytrwałości życzę i jak najmniej pokus ;-)

Bobo noo rzeczywiście miałaś straszne sny...:-(

[*]
[*]
[*] dla wszystkich Aniołeczków!!!

U mnie dzisiaj 4dzień @. Idealnie przyszła, bo w piątek mam wizytę u ginekologa i akurat będę po ;-)

Anisiaj zobaczę co gin powie po wizycie. Myślę że da mi coś na tą moją prolaktynę, zobaczymy co powie na to tsh, może da mi skierowanie na dokładniejsze badania, a jak nie to zrobię sama, u mnie to koszt 84 zł (tsh,ft3,ft4,a-tpo). Do endo pójdę prywatnie.

suonko - to i tak nie jest to taka tragedia cenowa jak u mnie, ale po coś się te składki płaci... powodzenia kochana!:*

ale się wkurzyłam, wyganiam M do lekarza, a terminy dopiero na środę. ja pierdzielę, chyba go z domu wygonię!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry wstałyśmy niedawno obudziłam sie z okropnym bólem gardła śliny przełknąć nie moge,musiałam najpierw odgruzować kuchnie bo A wczoraj kucharzył i gotować umie świetnie ale nie zmywa po sobie więc najpeirw przed śniadaniem musiałam pomyć naczynia jeszcze go wczoraj w końcu zebrało zeby w kuchni wymienić zepsuty piekarnik więc piekarnik też szorowałam i tak zesżło jem i będę was czytać Kochane dla waszych aniołków i wszystkich innych które od nas odeszły (****) :-( Bobo-najważniejsza jest pamięć tak jak mówi Aniolkowamama nawet w domu możesz zapalić świeczke i porozmawiać ze swoim aniolkiem wszędzie cie widzi i wie że bardzo za nim tęsknisz a miejsce i czas jest mniej istotne wiadomo że inaczej bybyło gbydy był grobek na którym można znicz zapalić ale bez grobu też sie da bo to co najważniejsze zawsze nosimy w sercu;-) Suonko &&&&& za wizyte dostalaś już lek na zbicie prolaktyny?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry