• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem zasnęłam jeszcze obudził mnie dzwonek a tam dziewczyna z naprzeciwka coś zrobiły z zamkiem i jedna jest zatrzaśnięta w domu a druga przyszła do mnie po pomoc ale za dużo im nie pomogłam bo zamek się popsół i klucz dookoła się przekręcał bez żadnego oporu ... czekają na właściciela.

Sama jestem ciekawa mojej wizyty he he he

Dla wszystkich Aniołków którym nie było zostać z nami tu na ziemi
[*]
[*]
[*]

Suonko napewno ci coś wypisze i efekty będą szybciej niż ci sie wydaje:tak: u mnie piękna dziś pogoda więc zaraz sie wrzucenie prania do pralki biore i trzeba sprzątać dziś na obiad u mnie kopytka na słodko jakoś mnie wzięło zajrze do was później miłego dnia :-) Anisiaj-zdrówka dla męża sa skur..wiele w tych przychodniach jak on jest dziś chory to oni mu dadzą za pare dni termin idioci:wściekła/y:tak dziala nasza służba zdrowia:angry: tran łykaj moze cie ominie;-)

wiolka -on się zaraził ode mnie, tyle tylko, że ja od razu poszłam na l4, żeby się nie załatwić na amen, a on mi jakieś wirusy mutanty teraz w domu wyhoduje, bo nie ma skąd wziąć l4, skoro wizyta dopiero w środę. wyganiam go prywatnie, ale u nas to 150 zł, cyrk.

bobo - ja mam teraz l4 z powodu przeziębienia. nie chciałabym iść od soboty na kolejne l4, chciałabym domknąć swoje sprawy w pracy, przekazać komuś dzieci i pójść za jakieś 3-4 tygodnie. oczywiście zobaczę co powi gin, bo póki co dobrze się czuję, a jak odejdę to na 3 lata, więc chcę domknąć co się da.

ostatnią@ miałam 30.08. wg moich obliczeń owulka ok 22-26 września. więc jeśli sobie odejmę ten tydzień przez długi cykl to jest to jakiś 6 tydzień.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry