• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
ooo gofry bym zjadła z bitą śmietaną i czekoladą - dobra już nic nie mówię bo mnie bietka i Anaber zlinczują he he he

idę sie położyć bo mi plecy w dupę wejdą cały dzień siedzę eh... jutro z rana się melduje obiecuję ;-)

Bobo ja nie jestem az taką fanatyczką zeby za kocykiem wartości 15zł gonić o 7 rano bez przesady:-D chyba że w tej cenie byłby wysadzany kryształkami svaovskiego to bym sie zastanowila:-D:-D oglądam geslerową i ssie mnie w żołądku ale nie będę jeść bo boje sie zgagi:sorry:zawsze jak oglądam o gotowaniu to bym tylko jadla:confused2: mi w przyspieszeniu skurczy do porodu pomogło leżenie przez dwa dni i po 2 dniach poszłam na spacer z A dookoła szpitala po parku bo było cieplo piękna pogoda i wieczorem ciepla kąpiel po kąpieli skurcze

gosiu musze to dokladniej sprawdzic bo widze ze niektore sie otwieraja a niektore nie ale dziekuje za link :)
bobo mi tez jest zimno

uciekam na kanape pod kocyk, zajrze w przerwie na reklame

Dziewczynki mam pytanko czy ktoras z Was wie co to sa "szare kluski" kurcze tak mi sie przypomnialo ze moja babcia takie robila a ja nie znam na nie przepisu

Ostatnia edycja:
ja sprawdzalam szyjke jak sie staralismy, pare dni temu probowalam sprawdzic ale przez ten brzuchol nawet do niej nie dosiegnelam:-p a nasapalam sie przy tym gorzej jak przy obcinaniu paznokci u stop:-p i tak nie wiedzialabym czy szyjka juz jest miekka czy dalej twarda, otwarta czy zamknieta wiec odpuscilam;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry