• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bobo 3 te największe baterie - mam od 2 tyg życia Igora i do teraz działają :-)
melodie : Bach, Mozart i natura- czyli ptaszki :) spoko .... i tak po 3 m-cach już mi się znudziły te melodie ale Igoowi chyba nie... zasypia przy tym... w dzień patrzy jak się ruszają ...

aga albo za niedługo wyjdzie Kubuś albo masz biegunkę z nerwów - jak tam rozrabiaki w szkole, mają karę ????

ostatnio kupiłam projektor

Załączniki

• images 1.jpg
    images 1.jpg
    7,3 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
reklama
Bobo do mojej wchodzą 4 te duże baterie

Bietka
nie denerwuję się bo nie mam czym, mam nadzieję że mały nie długo się zdecyduje, a dziecko się stara odbudować zaufanie zobaczymy, w przyszłym tygodniu jedziemy z nim do Krakowa do lekarza zobaczymy

mocujesz do łóżeczka - wyświetla na suficie - też na te duże baterie - jest OK - musi być ciemno w pokoju - kurcze nie wiem tylko czy te melodie nie są zbyt głośne ... ale Igi zasypia przy tym,... więc chyba OK
jest kilka melodii do wybory, spoko... jest

aga w przyszłym tyg to chyba sam m pojedzie :) :-)

aga, marta, scoti - ja tylko grzecznie przypominam, że jutro o 15.30 chcę wstawić suwaczek i będzie mi bardzo miło jak oficjalnie zwolnicie jakieś miejsce ;P

ktoś pytało kolor włosów - odświeżyłam swój, żeby ukryć siwe. ale nawdychałam się tych fryzjerskich zapachów i chyba więcej nie pójdę ;) musiałam chodzić potem godzinę po lesie, żeby się lepiej poczuć.

reklama
aga no to chyba już niedługo ... gdybym nie zdążyła do jutra... życzę szybkiego i jak najmniej bolesnego :-);-)
wpisz nasze numery w telefon ... i dawaj znać, łącznie z mms małego Kubusia ;-)

bobo
wybór ogromny wiem... tiny love i tomy to firmy tańsze od fisher price - więc ja kupiłam takie... tzn karuzelę dostał

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry