Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wstawanie ma po mamusi jak może spać to sie budzi a jak trzeba wstać to śpiąca jak nie wiem
ja nie moge spać na plecach bo poprostu oddychać nie moge mala mi tak uciska że brak mi tchu śpie tylko na bokach ale kręgosłup daje mi znać o sobie w nocy a jeszcze mała jakoś dziwnie jest ulożona wypycha mi coś twardego pod żolądkiem a jeszcze dodatkowo rączki albo nózki mi wypycha z prawej strony pod żebrami co chwile nie wiem jak to dziecko jest ułożone
mój na szczęście nie jeździ na żadne zjady integracyjne:-) i mam spokój ma tylko nawiedzonych kolegów którzy wydzwaniają czasem ewentualnie sie ich wystrzela i będzie spokój w nosie mnie piecze jeszcze jak mi tu Nastka co chwile pociąga nosem
no myslalam ze wyjde z siebie i stane obok 
bo przeciez po pracy ok 16 to juz mu kuzwa ciezko. a jak tesc pojedzie na cmentarz to w kiosku musi zostac tesciowa. normalnie szkoda slow na niego. m juz nie mial sily mu nic gadac no i go zawiezie o tej 8 rano.