reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem :)

bobo nie jesteś sama - my tu zawsze jesteśmy - rozumiem, że nie lubisz być sama, jak nie ma m to ja też się czuję nie swojo w domu... ale mam psa obronnego :-) a teściu to przegiął ... a m nie może powiedzieć " tato chce się wyspać" ??? ja pierdziele... 8 rano przecież mgła będzie i nie będzie nic widać ...

dobrej nocy marta

scoti a ten twój teść co narozrabiał ? pisz :)

wiolka
zdrówka dla córci :)

kinga
uwielbiam chwile sam na sam - ale m może być obok w pokoju,,,, :) hehehe książka, herbatka ... ehhhhh :-)

Wiolka Po ostatnim stwierdzeniu niby w zartach tescia o tym jak to sie spaslam, powiedzialam ze dopoki nie schudne, na skypie sie wiecej nie pokaze zeby nie sluchac kolejnych komplementow. Wiec wczoraj dzwonili, nie chcialam sie pokazac oczywiscie tesc nalegal i dzisiaj tesciowa mowi ze wieczorem byl na mnie strasznie obrazony ze nie traktuje ich jak rodzine bla bla i ze on nigdzie nie leci. M na mnie obrazony ze przeze mnie tatusiek ma focha i nie chce przyleciec, wszyscy oczekuja ze bede teraz plaszczyc sie przed tesciem, przepraszac a ja nie mam zamiaru.

reklama
bietka no masakra z tesciami. jak ja sie ciesze ze z nimi nie mieszkam bo na leb bym dostala . kiedys tesciowa mi powiedziala ze po porodzie przyjde do nich z mala bo jak m bedzie chodzil do pracy to zebym sama nie byla. powiedzialam im ze mama moja przyjedzie mi pomoc wiec do nich nie przyjde a ona dale swoje wiec jej znow donosnym tonem powiedzialam no i w koncu zrozumiala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry