bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
wkladka mi przmokla na gacie i duzo sluzu mam ale nic poza tym. czekam dalej czy cos sie bedzie dzialo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiecie że nie chce mi sie wychodzić jak myśle że zimno na polu i widze tak szarówke
do mnie dzwonila mam ale moja naszczęśćie do mnie jak do was teściowa wydzwania ojciec czasem po kilka razy dziennie i potrafi mi ględzić przez ponad godzine do telefonu a ja jak widze że on dzwoni to mi sie odbierać nie chce bo pyta a co wioluś jak sie czujesz nudzi mu sie i dla zabicia czasu potrafi wisieć na telefonie godzinami
a z mamcią jestem w ciąglym kontaktu bo tak sie nauczylyśmy nawet A czasem sie wkurza jak jest sobota i dzwoni mi telefon a tam mamusia co my tak długo śpimy że nie dzwonimy to akurat o takie telefony mamie już uwage zwrócilam i czeka cierpliwie jak sie wyśpie
i ja zadzwonie mamy to mamy zawsze sie martwia
A teraz jakiś głosik z łóżeczka krzyczy "chcę do mamy" "przykryj mi pupę":-)
bo odrost na pół głowy
Justi koniecznie zaglądnij na spokojnie na wieczór do nas