• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja przygasilam sobie w kominku trzebabylo rozpalić bobo ja też mam tam ostatnio potop szwedzki:-D wiecie że nie chce mi sie wychodzić jak myśle że zimno na polu i widze tak szarówke:sorry: do mnie dzwonila mam ale moja naszczęśćie do mnie jak do was teściowa wydzwania ojciec czasem po kilka razy dziennie i potrafi mi ględzić przez ponad godzine do telefonu a ja jak widze że on dzwoni to mi sie odbierać nie chce bo pyta a co wioluś jak sie czujesz nudzi mu sie i dla zabicia czasu potrafi wisieć na telefonie godzinami:confused2: a z mamcią jestem w ciąglym kontaktu bo tak sie nauczylyśmy nawet A czasem sie wkurza jak jest sobota i dzwoni mi telefon a tam mamusia co my tak długo śpimy że nie dzwonimy to akurat o takie telefony mamie już uwage zwrócilam i czeka cierpliwie jak sie wyśpie:-Di ja zadzwonie mamy to mamy zawsze sie martwia

Hej Dziewuszki, ja wpadam na chwilkę, wieczorkiem wpadnę na dłużej. Jak zwykle u mnie zamotanie z poplątaniem i zaraz jadę po Q do babci.
Anaber jak też nie mogłam skumać o co z rogalem chodzi:) Ja robiłam tak że też pod materacyk podłożyłam małą poduszkę a jak odkładałąm go do łóżeczka na boczek po jedzonku to zwijałam kocyk w rulon. Co to były za fajne czasy...:happy:A teraz jakiś głosik z łóżeczka krzyczy "chcę do mamy" "przykryj mi pupę":-)
Martuś też pożarłam jak mopsik aż mnie brzuchol rozbolał. Zrobiłam pulpeciki w sosie koperkowym.

Martuś ja nie lubie wychodzić ale jak już wyjde to spacery lubie jakoś dziwnie zawsze u nas ide na spacer na cmentarz od zawsze tam chodzilam mamy cmentarz na uboczu po drodze do niego jest cisza i spokój i przy okzaji odwiedzam groby moich babć jakoś tak sie silniejsza czuje po "spotkaniu" z babcią jedną i druga bardzo kochalam jedną ze tak powiem bardziej pomimo że zginęła w wypadku jak miałam niecale 5 lat to bylam z nią bardzo zżyta wiem żedyby dziś żyla to dziadek by sie nie ropzil i życie wszystkich wyglądałoby inaczej lepiej...:-( ale co zrobić wiem że caly czas czuwa nademną i nad naszą rodziną ;-)ale teraz ide w zupełnie innym kierunku ale to też spacer który dotlenia:-) więc zaraz uciekam sie przygotować na jutro ie umówiłam na balejaż ostatni za czasów mojej ciązy:sorry:bo odrost na pół głowy:eek: Justi koniecznie zaglądnij na spokojnie na wieczór do nas:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry