• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Martuś tzn jak rogala?? takiego malucha nie wolno klaść na poduszkach ja mam pod materac podłożoną poduszke jaśka i to daje ze materac jest pod kątem, a na przescieradle jet pielucha flanelowa gdyby ulał. i tyle.

Co do karmienia w nocy to właśnie anjlepiej jest jak najczęściej przystawiac malucha bo w nicy mleko ma inne wartości niż w dzień zawiera więcej tłuszczu co jest lepsze dla malucha :) ale to tylko pisze co mi powiedziano w szpitalu przez bardzo miłe położne.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja teraz kupilam gazete dla mam i tam jest artykul o karmieniu wlasnie. i jest napisane zeby karmic piersia jak najdluzej a jak mleko zanika to lezec z maluszkiem i przystawiac kiedy chce do piersi. i jest tam napisane zeby karmic kiedy dziecko chce.

Bobo bo karmienie piersią jest na żądanie ale mi mówiono tak: karmienie na żądanie ale nie rzadziej niż 3 godz. poprostu cyc do buzi i niech sobie popija.

zależy od szkoły niech każdy się trzyma tego co mu w szpitalu powiedzą, takie jest moje zdanie, bo co szpital to inny obyczaj ja tylko napisalam jak było u mnie :)

Bobo dokładnie u mnie tak było z planem porodu u Igora do momentu silnych skurczy pozniej w du..pie mialam plan piłkę i te wszystkie pierdoły. szkoła rodzenia bardziej mi sie przydała pod wzgledem pielegnacji noworodka i tych podobnych ale nie poród jak dla mnie to porodu nie mozna sobie zaplanowac :-D

Martuś sorry ale nie kumam jak ??nie moge sobie tego wyobrazić :). Ja z plecki kładłam zwiniety ręcznik w rulonik aby sie nie przewracał na plecki i miał oparcie jesli o to chodzi :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry