reklama

Nasze sprawy...

reklama
Borys usnął mam chwilkę więc siedze z pyszna kawką :-)

To fakt ja jak jade na zakupy to biorę stelaż i zapinam w to fotelik. Chyba,że jadę do biedry to to fotelik idzie do sklepowego wózka. I o to chodzi w wózkach 3w1 ze można wpiąć foteli bo w ten Wiolka co Ty masz to raczej nie da rady :no:. Dla mnie to straszna wygoda z fotelikiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bobo niby też tak tylko fotelik jest faktycznie dla małego dziecka i w okresie zimowym większość rodziców takiego malucha do sklepu na maratony nie taszczy ale trzeba przyznać że zarabiają nieźle na tym ja nie jestem zwolenniczką wożenia dziecka w foteliku zamiast normalnie na plasko w wózku krzywi to kręgoslup i pozycja nie jest jakoś bardzo wygodna dla malucha jak dla mnie dziecko ma leżeć na plasko i tyle ale każdy kupuje co jemu odpowiada:-) dziś jak kupowalam czaoke ciepłą dla malej to babka mi pokaza kompet czapeczka rękawiczki i szalik nie wiem na co dla takiego malucha szalik dla nastki nie używałam:eek: a rękawiczki mam przy kombinezonie jednym co prawda ale mam

ja od poczatku ciazy kawy nie pilam odrzucilo mnie a teraz tak piszecie o tej kawie ze mi smaka narobilyscie :) ale pewnie zrobie sobie kawke i ja wyleje. no chyba ze cos mi sie odmienilo hehe
anaberku jak Borysek byl maly i w nocy go karmilas to jak sie obudzil to najpierw go przewijalas czy najpierw karmienie odbijanie i przewiajanie?
wiolka w galerii przed swiatami i w weekendy jest pelno rodzin z dziecmi wlasnie w nosidelkach. :) taszcza ludzie na zakupy dzieci hehe:)

Ostatnia edycja:
Bobo najpierw przewijanie, patrzylam do pieluchy jak miał mocno nasikane to zmieniałam a ja nie to zapinałam spowrotem, glównie chodzi o to, aby rozbudzic dziecko do karmienia aby chętniej jadło. Później karmienie i często podczas karmienia zrobił kupki. i od nowa :) ale po jedzeniu nie powinno sie przewijać przynajmnie te 20 min bo dziecko uleje :( także na samym poczatku idzie sporo pieluch mi wychodziło około 12 sztuk dziennie :(

Marta
to jest strasznie wygodne, a jak ide na zakupy to do tego kosza co jest pod fotelikem wrzucam zakupy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anaber ja nie chce wózka 3 w 1 żeby wpinać fotelik do stelaża potrzebuje duży wózek i wygodny bo będę z małą w większości na zakupy jeździla u nas i mam duży kosz pod wózkiem na zakupy co mi jest potrzebne a jagbyśmy z małą gdzieś jechali to w nosidelku A ją weźmie ale na zakupy po galeriach z dziewczynkami sie wybierać teraz nie będe pozatym ja mam nosidełko na ramiona i super sie sprawdzało przy nastce zamiast taszczyć w bagażniku stelaża i miejsce zabierać wrzuce sobie nosidelko małą będę nosila ja albo A i tyle nie trzeba będzie pchać:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry