reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj narazie ide państwowo bo u nas na miejscu mamy taką panią nawet nie wiedzialam że jest i zobacze co ona mi powie wiesz jak to jest jeden dzień lepszy drugi gorszy wiem że z dnia na dzień nie minie samo tak jak przyszło ale chce wiedzieć co ona mi na to wszystko powie w jakim kierunku mnie pokieruje:sorry: a chciałam na miejscu bo nastka chora a jak sie Julita urodzi to z maluchem, takim nie będę gdzies jeździla tylko tu bym sobie podleciala

reklama
cześć dziewczynki :)

ja wróciłam z zakupów w lidlu sa fajne rajstopki niemowlęce i dzieciece po 10zł bardzo dobre gatunkowo :tak:, powiesiłam pranko musiałam wyjąć rzeczy śpiochy 68 bo 62 wszystkie napięte :-)

u nas afera w rodzince bo nie chcę popilnowac chorego chrześniaka mojego m bo jego mamusia chce iść do fryzjera, oczywiście mój m jest po mojej stronie, ja powiedzialam ze nie bede narażac swojego dziecka bo ktoś chce się zrobić na piekność. kuźwa no . :wściekła/y: nie cierpię czegośc takiego. ludzie rozumu nie mają. No i siostra m obrazona.

Anisiaj trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7 musi być dobrze :*

Martuś daj znac czy byłaś w lidlu.

Rece po wczorajszych gokartach mie tak bolą ze szok :happy: ale fajnie było nawet nie przegrałam byłam 3 na 4 osoby :) hehhehe ostatnio przegrałam

Jestem byłam w pepco kupiłam sobie rajstopy i małemu też nie najgorsze.
Anaber ja do lida mam daleko jak już pojadę to muszę na m czekać. Dobrze robisz ze nie chcesz chorego dziecka pilnować jeszcze Twoje maluchy się pozarażają
Anisiaj będzie dobrze serduszko bije dzidzia zdrowa ;-)

a mi teściowa wydzwania się wkurzyłam i wyciszyłam dzwonki nie chce mi się z nią gadac.

reklama
hej kochane

u mnie ok jutro mam badania wyszła mi anemia tydzień temu robiłam badania i wszystko w normie a dziś hemoglobina 9,6 i oczywiście cała reszta też poniżej normy, mały sie wierci delikatnie ale wczoraj to się wystraszyłam na maxa jak mi kazali nie jeść w razie co

Anisiaj trzymam kciuki kochana, jestem z toba, odpoczywaj, na pewno wszystko ok

Wiolka zeby cie ino nie wyruchali z dziadkiem, i &&&&&&&&&&&&& za wizyte daj znać jak było

Scoti mnie tez draznia takie telefony i od razu sie denerwuje

Anaber bardzo dobrze zrobiłaś i nie miej sobie nic do zazucenia ze odmówiłaś tez bym tak zrobiła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry