reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka dzień dziecka nie zaszkodzi,hihihi!!!
Anaber nie poważna jest siostra m,a ty oczywiście masz rację!!!Ja jak moje dzieci są chore to nosa nie wyściubiam z domu i nie mam czasu myśleć o robieniu się na wątpliwe bóstwo!!!Bardzo egoistyczna baba,nie myśli o innych tylko o sobie,przecież takimi eskapadami może też choremu dziecku zaszkodzić ,nie wspomnę o twoich dzieciach.

Aga kochana nie denerwuj sie dam znać jak u mnie wizyta poszła a dziadka jak oni po niego nie przyjada to ja go do mamy zawioze i później sami sobie na złość zrobią bo będą musieli go stamtąd przewozić i jeździć po niego już tyle razy mnie wyj...li że sie nie dam:wściekła/y: bylam w banku przyszla mi większa część przelewu rachunki poplacilam ku[ilam pare rzeczy dla malej skarpetki ciepłe,rękawiczki na rączki cieplą czape pare pieluch i kasa idzie nawet nie wiem kiedy:eek: musze Nastusi coś kupić żeby nie czula sie kochana moja pokrzywdzona że tylko dla Julity kupuje zjadłam zupe ogarne dom i będę czekać żeby przed 17 iść

jestem :)
anisiaj Kochana lez i odpoczywaj :)
wiolka co do fotelikow-nosidelek to trzeba miec na uwadze to ze nie wszystkie pasuja do stelaza wozka. ktos kto potrzebuje tylko do auta to spoko ale wiekszosc np jezdzi z dzieckiem na zakupy w nosidelku i wtedy taki najtansze nosidelko nie bedzie pasowac do stelaza wozka.
marta mi tez tesciowa dzwonila ale w dupie ja mam nie oddzwaniam jej. ona zawsze dzwoni jak jej sie nudzi i mi gledzi. nie mam zamiaru jej sluchac

Marta nie stresuj sie masz jeszcze do poniedzilaku czas moze Oli sie w weekend rozkręci nic nigdy nie wiadomo:sorry: ciekawa pewnie jesteś jak wygląda czy ma włoski do kogo podobny? Bobo niby tak tylko z reguły jak sie bierze dziecko w foteliku na zakupy to po żeby ten fotelik włożyć do wózka sklepowego z dzieckiem a nie wkladać go na stelaz i dodatkowo pchać

reklama
wiolka ale jezdzac po galerii ciezko jest wozkiem sklepowym manewrowac po sklepach z ciuchami. wiekszosc matek jedzie z dzieckiem na zakupy i bierze wlasnie w nosidelku. o to mi Kochana chodzi. dlatego tak sie zarabia na nosidelkach bo rodzice patrza zeby im do wozka pasowal :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry