reklama

Nasze sprawy...

reklama
6mamo - mam gotowy sos od mamy, wrzucę tylko oliwki :)

dziewczyny powiedzcie mi, chyba jak plamienia nie ma, a serducho biło, to mogę być w miarę spokojna do soboty?

Anisiaj kochana nie stresuj się niepotrzebnie.Ja myślę,że jest dobrze,skoro plamienia nie ma a serduszko puka:tak:.
Myśl pozytywnie,za dużo się nie ruszaj,nie przemęczaj !!!I aby do przodu,do soboty,do porodu&&&&&&&&&&&&

Jestem bylam w sklepie zamówilam wózek dobrze wam wczoraj mówilam że wózek tako fantazja tylko z serii drifter dalej mają mi dać znac czy szyją jeszcze takie kolory jak ja chce a chce fiolet dwa odcienie a jak nie to zarezerwuje mi babka ten co jest na sklepie w beżu,taka kawa z mlekiem :sorry: ja nastawilam zupke ogórkową u mnie dziś na drugie danie garnek chłopski. Anisiaj spokojnie serduszko bije wszystko jest wporządku może jakieś podrażnienie w środku sie zrobilo i jednorazowy incydenet będzie dobrze fasolka silna da rade:tak:.Nastka w nocy super ani razu nie kaszlala teraz kaszle ale mniej niż wczoraj więc jest dobrze;-) u mnie też zimno pale w kominku na 17 mam wizyte u pani psycholog zobaczymy jak pójdzie:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry