reklama

Nasze sprawy...

Ja tak na szybko
Anisiaj, ja bym zostala w domu. Dobrze, ze z malenstwem ok, ale lepiej dmuchac na zimne. Powinnas sie oszczedzac. Daj znac co gin powiedzial
Kinga, masz racje. Dla chcacego nic trudnego;)
Wiola, mleko i czosnek dobre na wszystko
Bobi, zdrowka zycze
Evel, tez bym sie kawy napila. Ale w pracy tylko rozpuszczalna, ble

reklama
Dziendobry

Dzoanko wy mozecie pytac nawet 100 razy dziennie i wogole mnie to nie denerwuje;-) choc nie wiem czy jest sens, bo ja to cholerka chyba nigdy nie urodze:confused2:

anisiaj az mi krew przez chwile zmrozilo w zylach, dobrze ze z dzidzia wszystko ok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

W brzuchu burczy ale wstac sie nie chce jeszcze w chwile w cieplym lozeczku poleze chyba

witam z kawą :-) z mlekiem 0% już nie jest taka smaczna :-(

bobo fotelik montuje się bardzo prosto - jest naklejka, zawsze można na nią zerknąć, ale to proste naprawdę - przy zakupie wózka wszystko Wam pokażą :-)

anisiaj wybacz nie pisałam dziewczynom bo myślałam że do nich też napisałaś,:cool: biję się w pierś, następnym razem jak otrzymam sms od razu przelewam na g:-( przepraszam

wiolka no czas biegnie, niech lepiej się ogarną .... macie umowę i czas jej dotrzymać

dzoanka mój organizm wie co to dieta i boje się że za tydz , może dwa już zacznie magazynować bo "zauważy" że mało mu dostrczam papu

Ostatnia edycja:
Jestem i ja z herbatką z cytrynką ;-)

Anisiaj odpoczywaj dużo idziesz teraz do swojego gina tak???
Dzonka z jednej strony to spoko ale z drugiej nie dała bym rady tak liczyć ciągle zresztą z moim pociągiem do słodyczy he he he Ja jak zacznę rodzic to Ci napiszę obiecuję ale coś czuję ze będzie wywołanie tak czy siak
Wiolka tak myślałam że tak będzie :-( no a mówili mu że kawalerkę mu wynajmą i co ? Jak Nastki kaszel ?
6mamo jak mały ?
Bobo spoko ja mam to samo
Anaber pokaż się :-p

Ostatnia edycja:
Marta mały Franca siedzi na fotelu i wrzeszczy,że nie chce jeść upki(czyt.parówki).
A średni młody Szymon poszedł do szkoły ,chyba jest dobrze.Do szkoły nie poszłam,ale napisałam jemu w dzienniczku do pani takiego grzecznego okrutnika i żądanie odkupienia napoju i młody ma to pani pokazać.Zobaczymy co będzie dalej,jeśli babsztyl nie zareaguje na moją notę lub co gorzej będzie uprzykrzać życie Szymkowi,to doniosę na nią do dyrekcji,kuratora oświaty,w ogóle gdzie się da.W ostateczności przeniosę młodego do innej szkoły,ale ja się tak łatwo nie poddam,prędzej tą sucz ze szkoły wykurzę!!!:wściekła/y:

Mnie lekko jajniki pobolewają,dzwoniłam do m by przyjechał na sport,a on się zmartwił i powiedział,że przykro mu bardzo,ale nie da rady bo wisi na windzie w okolicy 8 piętra i montują jakąś rułę.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry