Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to już jest, ja też z racji wykształcenia powinnam się zdrowo odzywiać, ale nie uchroniło mnie to niestety przed otyłością:-( Od ponad 2 lat staram się zdrowo odżywiać. Byłam bardzo zadowolona z efektów Montignaca, bo to zdrowy sposób żywienia, ale po osiągnięciu mojego ideału wagi troche sobie odpuściła, a że mam skłonność do tycia to znów wskoczyło na trochę wyższą wagę. Teraz znów grzecznie wróciłam do sposobu żywienia MM i staram się ćwiczyć, ale w tym tygodniu to mi tak średnio wyszło. teraz jest ciężej, bo mój organizm wie co to dieta i nie odpuszcza tak łatwo.Dzoanko ja z racji zawodu powinnam pamiętać o kaloriach,indeksie glikemicznym i takie tam,ale zwyczajnie nie chce mi się o tym pamiętać.Ale np wiem,że są ludzie,którzy myślą,że jak zjedzą niskotłuszczowy jogurt na śniadanie,ziemniaki bez tłuszczu i pierś na parze,to wieczorem zeżrą pół czekolady i popiją to colą lajt.Śmieszą mnie też tacy ludzie co dietę mają na śniadanie i obiad,a na kolację już całe góry kanapek.
No widzisz Marta, jak ja zaczęłam stosować dietę MM to było powiedziane, że dozwolone są produkty do IG 50, a burak ma 65. Wg tabeli, z której zawsze korzystam zdrowy buraczek (dobrze na krew wpływaJuż jestem kupiłam porzeczkową ;-) i sok marchwiowy he he
Bietka m nie pójdzie bo mecz leci
Dzonka słodkich snów znaazłam coś takiego Indeks glikemiczny
6mamo a teraz kiedy masz termin@ ?
Wiolka zimno jest ale przyjemnie na dworze na spacer bym poszła ;-)
Bobo mi najbardziej się właśnie podobają ze skrętnymi kołami taki jak ja mam, xlander też jest super co prawda drogi ale jak kumpela kupiła to wszystko miał w zestawie nawet śpiworek
) ma juz wysoki indeks glikemiczny Indeks glikemiczny :-(Zaglądam tak często jak mogę, ale czasem jak wracam do domu to dosłownie padam na pysk i cięzko mi jest nawet zrobić sobie dcoś do jedzenia:-( Pomysł ze wspólnym wyjazdem jest super, tylko jak tu zgrać kilkanascie osób z różnych krajów:-(6mamo chetnie bym Was wszystkie odwiedzila ale niestety brak czasumoze latem zorganizujemy gdzies jakis piknik, wynajmiemy domki i bedziemy odpoczywac ? co Wy na to ??
dzoanka zagladaj do nas bo jak nie to beda karniaki
anisiaj jak po wizycie u endo ??
A do tego "moje dni" wypadają w okresie przymusowej abstynencji przed badaniami, czyli cykl będzie do kosza:-( Zresztą moja tempka w tym cyklu jest jakaś dziwna, w żadnym cyklu w I fazie nie miałam takiej tempki jak teraz. Może jakieś choróbsko mnie bierze, ale fizycznie czuję się dobrze, hmm, podejrzana sprawa.
Bobo zrób sobie mleko gorące z czosnkiem i łyżeczką masła takiego zwyklego ja nastce zrobilam na noc i jej całą noc nie kaszlało
jak kuzynka pojedzie to ide do tego sklepu wózek zamówić i na zakupy więc zajzre dopiero jak sie ograne miłego dnia:-) Wracając do tematu wózków to te 3w 1 zwyczajnie sie nie opłacają jak ja sie wczoraj babki w sklepie pyttałam to mówi że wózek kosztuje np 1600 z fotelikiem ale gdybym chciala bez fotelika to 200zl taniej za sam fotelik który oddzielnie kosztuje 100zł nawet niecsle nieraz chyba oszaleli ja mam fotelik pozyczony od kolezanki tylko szczerze mówiąc nie wiem gdzie on ma pasy bezpieczeństwa do zapięcia dla małej a wczoraj w sklepie widzialam śliczny różowy za 99 zł nowy z budką z pasami także nawet jagby co to wole osobno dokupić na co mi fotelik w kolorze wózka to akurat dla mnie najmniej istotne czy do wóżka będzie pasował kolorystycznie
6mamo-no mają czas do 31 a najlepsze jest to że oczywiście nikt sie nie odzwya w sprawie wyprowadzki jak pisalam do mamy brata to mi napisal że jak auto znajdzie jakieś duże a ku....wa dziadek nie ma u nas nic takiego co musieliby dużym autem przewozić ma tylko psa bude pościel ciuvhy i telewizor A mnie naciska żebym do nich codziennie dzownila i wczoraj sie znim o to pokłócilam a ci w ch..ja walą jak tak będa robić to dzień przed 31 poprostu zadzonie do nich że my dziadka wywozimy do mojej mamy niech sobie tam ku...wa czeka jak mu znajdą coś innego ze mną w ch..ja walić nie będą a czy on tam chce mieszkać to mnie najmniej inetresuje nie będą mi przeciągać wiedząc o jego wyprowadzce od sierpnia albo i wczesniej