• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

Widzę dziewczynki że rozmowa o wózkach, my będziemy kupować tako warior:)

Miałam dziś 3 rzy ktg bo znowu tętno ok ale ruchów nie czułam i w sumie dalej nic ale lekarz stwierdził że wszystko ok u nas jest takie ktg które zapisuje ruchy które ja czuję i te które zapisuje maszyna a tu nic ani ja ani maszyna ani jednego ruchu powiedział że 5 ruchów zapis ktg i jest ok ale się martwię

uciekam się polożyć może zasne

słodkich snów

reklama
hej ja zaraz bede swiatecznie wcinac kapuste z grzybami i boczkiem M zrobil az mi slinka cieknie.

Ja tez w temacie wozkow wlasnie dzisiaj wypralam swoj bo jakos wczesniej mi sie nie chcialo.

Dzisiaj tylko 4 osoby pytaly czy zaczelam rodzic.... a tesciowa do mnie ja wiem ze ty sie anetko denerwujesz jak tak kazdy dzwoni i pyta ale ja tak tylko z ciekawosci...

Aguś będzie dobrze masz opiekę może zjedz coś słodkiego i mały sie rozbryka
6mamo ale głupi babsztyl no faktycznie mogła mu zabrać a później oddać zresztą co to już napić się nie wolno? jak więzienie
Scoti a widzisz teściowa jednak ma coś z człowieka he he he :sorry2:

Ostatnia edycja:
uffffffffffff doczytałam że jest do 11 kg więc mamy jeszcze ok 3-4 m-ce czasu :-):tak: nie wiem skąd mi te 9 kg się wzięło -
Ogólnie Igi się w nim mieści więc jest OK bałam się tylko ze względów bezpieczeństwa...

bobo, potem to ja już zamontuje fotelik z bazą ... taki na stałe - nie wyciągany - przodem do kierunku jazdy

aga najważniejsze że ktg jest OK - odpoczywaj

reklama
marta ona mowi ze wie ze mnie to denerwuje bo jej powiedzialam ze wszyscy juz mnie wkurzaja, ale ona ma to w doopie i jak dzisiaj jej nie odpisywalam na skypie to wydzwaniala do M na komorke.

Czy tylko ja tak mam ze mnie te pytania denerwuja? M mowi ze przesadzam i ze wszyscy z troski pytaja sie czy nie zaczelam rodzic i powinnam sie cieszyc ze sie nami interesuja. Ja przezywam to juz drugi raz i najchetniej wylaczylabym wszystko i zamknela sie w domu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry