bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
marta u nas teraz pada
jesien na maksa . no to jak zwolnia wuja to do wrzesnia napewno uda mu sie cos znalezc. moze nie bedzie tak zle Kochana 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

w plazie w sobote mają swoje stoisko i mowi że jak zgadnę ie lat są na rynku do tostanę go w prezencie no i zgadłam dała mi trzy i mówi że normalnie kosztują 149zł jeden a te trzy mi da 119 i portwel wyciąga a ja jej grzecznei podziękowałam. Wkurza mnie takie coś...
u nas miałbyć jutro śnieg zobaczymy ja u siebie oglądam mini mini narazie ale na ostatnią bajke jesteśmy z nastką umówione
Bee-Zee-ja też sie ciesze ze mama mi po porodzie pomoże jeszcze jagbym miala mieć pierwsze dziecko to jakoś by to było chociaż też przyjeżdżała mi pomagać kąpać Nastke jak sie urodzila ale to nasze drugie więc musimy mieć kogoś do opieki nad małą a ty ską jesteś ile ma twoja pociecha? Bobo-moja miala albo ja zauważyłam dopiero zauważyłam dwa razy czkwake a twoja często?