reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta miejmy nadzieje ze bedzie dobrze a wrazie gdyby (odpukać)to moze jako stróz by sobie gdzies do emerytury dociągnął. Moja mama byla wczoraj u lekarza i ma zapalenie żyl nogi ją okropnie bolą chodzić nie moze a biedna cały dzień na nogach goni po polowie krakowa (pracuje jako opiekunka osób starszych i w różnych miejscach ma ludzi) mam nadzieje ze jakoś sie podleczy bo ona to ma co chwile coś z tymi żylami jutro popoludniu ma do mnie przyjechać jak będę wiedziała kiedy mam cesarke to mama wtedy na wolne idzie zginęłąbym bez niej poprostu :sorry:

Wiolka zazdroszczę Ci, mieć taka pomoc w domu to skarb. Ja miałam po porodzie mamę przez 3 dni, a do dzisiaj nie wiem jak jej dziękować. Niech Twoja mama podleczy (tak porządnie) te nogi, bo takie zapalenia lubią wracać.

Bobo czy do CIebie też tak łażą z perfumami, dywanami i z różnymi pierdami przed chwilą mi babka podniosła ciśnienie i popsikała mnie śmierdzielem jakimś :eek: w plazie w sobote mają swoje stoisko i mowi że jak zgadnę ie lat są na rynku do tostanę go w prezencie no i zgadłam dała mi trzy i mówi że normalnie kosztują 149zł jeden a te trzy mi da 119 i portwel wyciąga a ja jej grzecznei podziękowałam. Wkurza mnie takie coś...
Wiolka mam nadzieję że go nie zwolnią.
Bee- Zee może tak byś powiedziała coś o sobie nam ?

Ostatnia edycja:
W Luboniu jak mieszkałam na chronionym osiedlu to też nie łazili ale takie naciąganie i łażenie po domach jest wkurzające - cała ręka mi śmierdzi - brzydki zapach he he he
Wiolka a te żyły u mamy to farmakologicznie będą leczyć?

Ostatnia edycja:
marta do kibla trzeba bylo ja zaprowadzic i niech tam psika haha :) ja mam na szczescie spokoj z takimi.
Juliska ma czkawke i caly brzuch mi chodzi. czuje odbijanie pod cycami i zebrami i w tym samym czasie kopie mnie po pecherzu haha. jednak nie jest przekrecona hehe :) ostatnio kilka razy dziennie ma czkawke.
wiolka Twoja tez ma tak czkawke?

Marta jak z domu wyszlam to u mnie wialo i widać już tą zimniejszą jesień ale niestety niedlugo zima nie ominie nas:sorry:u nas miałbyć jutro śnieg zobaczymy ja u siebie oglądam mini mini narazie ale na ostatnią bajke jesteśmy z nastką umówione:-D Bee-Zee-ja też sie ciesze ze mama mi po porodzie pomoże jeszcze jagbym miala mieć pierwsze dziecko to jakoś by to było chociaż też przyjeżdżała mi pomagać kąpać Nastke jak sie urodzila ale to nasze drugie więc musimy mieć kogoś do opieki nad małą a ty ską jesteś ile ma twoja pociecha? Bobo-moja miala albo ja zauważyłam dopiero zauważyłam dwa razy czkwake a twoja często?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry