Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anaber mam zamiar jutro odrosty zrobić na blond poprostu balejaz:-) Marta to ja z dziewczyn chyba pójde na pierwszy ogień a później będziemy czekaly na reszte Bobo-no właśnie okaze sie jak Julka będzie do wyjścia naświat podchodzić
wiolka mam nadzieje ze nie bedzie sie ociagac za miesiac juz bym chciala zeby byla.
ciekawe jak jest w przypadku jak nnie jest obrocona to czy czekaja az sie porod zacznie czy wyznaczaja date cc?
Bobo nie wiem ale wydaje mi sie że czekają chyba normalnie do końca ciąży zapytaj gina to on ci powie co i jak dokładnie ja już we wtorek mam wizyte i usg w końcu zobacze Julite
hej kochane ale macie tepo pisania ja nie wiem jak ja was nadrobie jak urodzę
w moczu wyszło mi białko ciała ketonowe jutro mam badania powiedziałam lekarzowi ze nie chcę bo najpierw chciała bym podleczyć te hemoridy ale jak się ordynator uprze to bede musiała a z drugiej strony to może poród przyśpieszyć
Anaber ja też tak zawsze robiłam że kaładłam dzieci na sam materac a pod materacem podusia żeby było lekko wyżej i na boczki zeby się główka ładnie kształtowała)
jestem bylam przejsc sie z M po miescie i zaliczylismy mcdonalda;-) ale za to nadrabiania mialam od groma.
anaber dobrze ze szwagierka przyznala sie ze dziecko jest chore, znam ludzi ktorzy by nawet o tym nie wspomnieli i dali dziecko do pilnowania
Aga na ktg zapisuja ci sie skurcze?
Marta ja mam spokoj od tesciowej dzisiaj bo nie wlaczalam skypa:-) dzisiaj moja mama dzwonila pierwszy raz mam nadzieje ze nie bedzie codziennie dzwonic.