reklama

Nasze sprawy...

Jestem, ogoliłam sie i umyłam łeb ;-) chciałam Wam powiedzieć że jutro z m o 8 jadę do geopoz-u bo musimy coś załatwić z drogą odnośnie mieszkania także rano mnie nie będzie i nie myślcie że rodzę :-p chyba ze w nocy sie coś zacznie to napiszę :laugh2:

reklama
Ja wsuwam jabłka A pyszne kupil tez sie ochlapałam i zaraz do lózeczka tylko sobie herbatke jeszcze musze zrobić:happy:sunia nasza weszła do domu w łaski sie wkupuje bo zimno jej w dupke na polu wczoraj spalą całą noc w domu to o 10 ją zawołałam z góry bo u Nastki w pokoju spala to ledwo na oczy patrzyla pies leniwiec poprostu :-D Anaber dożarte są dziewczyny nie chca nam dzieci pokazać :-D

Anaber ja sama się nie popsikałam tyko taka dziewczyna chodziła po klatkach i miała na sprzedaż perfumy niby za 149zł jeden a mi dała 3 i chciała za nie 119zł i mnie popsikała tym śmierdzielem. Oczywiście nie kupiłam nie padło mi na głowe jeszcze he he he
WIoka ja dziś też wpieprzałam jabłka. Jeszcze trochę i na Ciebie przyjdzie czas Bobo i Madlen ciekawe czy wasze nie będą uparciuszkami :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry