Jestem ponownie.
Gosiulku w ogóle nie jestem zadowolona,net mi zwalnia i tak jak Wiola mam ciągle problemy i chyba też złożę reklamację.Internet radiowy,no nie wiem słyszałam negatywne opinie więc i ja radiowy net odradzam.
Małgosiu tusza do cc nie ma nic do rzeczy,ja jestem przy kości nawet bardzo.Przed pierwszą cc rodziłam już dwa razy sn.Po drugiej cc czułam się o niebo lepiej niż po pierwszej.Szybko wstałam,bo już po 12 godzinach.
Martuś trzymaj się kochana będzie dobrze,jak to mówią diabeł nie taki straszny jak go malują.Będzie dobrze,no i ja też pozwolę sobie do ciebie raz czy dwa zaesemesować.Dasz radę,jesteś silną kobietką!!!
Bietka pozwól,że się z tobą nie zgodzę co do masażu szyjki macicy .Owszem masaż nie należy do ekstazy,ale ból jest do zniesienia i dużo lżejszy niż porodowy.Lepiej mieć masowaną szyjkę niż cięty brzuszek.Wiem co mówię,bo już nie raz mi szyjkę masowano.
Wiola właśnie wszystko zależy od progu bólowego i nastawienia kobiety w ciąży.Jak Nastusia dobrze się czuje,nic ją nie męczy???
A tak poza tym byłam z m na cmentarzu i mimo parasolek przemokliśmy do suchej nitki.Teraz oglądam sobie kuchenne rewolucje.