• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka jagby jej tak nie bolało to pewnie lepiej by było po dwóch naturalnych porodach jest przyzwyczajona do innego rodzaju bólu a tu jednak tną brzuch i musi boleć przy każdym ruchu ja pamiętam siebie jak balam sie śmiać bo bolało strasznie kichać a jak raz sie zakrztusiłam piciem to wolałam sie prawie udusić niż odkaszleć:-D ja juz sobie wyobrażam siostre A po cesarcew cała rodzina będzie żyla vólem ewelinki który u niej bedzie nadzwyczajnie silny i nikogo zapewne tak boleć nie będzie jak jej ona jest bardzo wrażliwa więc jej m będzie miał jeszcze bardziej przechlapane niż ma teraz

Justi Karolek jak się urodził to był siny,w pachwinach, zgięciach miał sine pregi od skurczów.Brak wód spowodowało że nie miał gdzie i jak uciekać.Nie było amortyzacji.
Dziwili się że rośnie i się bardzo często rusza. Każdy ruch czułam bardzo ....Wariował dosłownie w brzuchu....Potem z kacprem ciągle byłam w stresie bo nie czułąch już tych ruchów tak bardzo i tak często.

Pod moje oczy. Starzeję się.

Ostatnia edycja:
Gosiu ty ze swoja sliczna mlodziutka buzka mowisz ze sie starzejesz:szok:wyglądasz jak nastolatka;-) Justi nikoniecznie różnie to jest niby można próbować po 2 latach silami natury ale też sporo zależy czy nie porobily sie zrosty albo wewnątrz jakieś zbliznowacenia bo wtedy nie bardzo chcą sie godzić na poród sn i od lekarza ja myślałam że będę po 6 latach na bank rodzić sn ale mój lekarz stwierdzil ze lepsza będzie cesarka jak pierwsza też byla tak będzie najbezpieczniej i mam sporo znajomych ktore też mają taką różnice wieku jak u mnie 6 lat po cc i też mialy drugie cięcie Bietka bo tak sobie umyślala pierwszy poród miala sn i trwal ponad 12 godzin i powiedziała że drugi raz nie będzie sie tak męczyć i walczyla o tą cesarke jagby to byl wyjazd do spa nie wie co ją czeka myśli że będzie jej latwiej po cc i że to taki zabieg kosmetyczny ja sie nie odzywam jej sprawa kwestia tego jak wytrzymała jest na ból i jak jej sie będzie goiło bo ja mam koleżanke której przez pól roku sie rana otwierala i to jest hardcor może akurat przejdzie super i będzie sie czuła świetnie,chociaż z jej manią do przesadzania to cieżko to widze

Ostatnia edycja:
justi ja też to pamiętam ale już w 4 dobie śmigałam na nogach z domu rodziców 2 km do przystanku żeby do dziecka do szpitala jechać i tam spędzałam całe dnie póżniej do domu wracałam wieczorem bo jeszcze po szpitalu zaglądałam do A bo remontował mieszkanie na które mieliśmy sie przeprowadzić a teraz jagby mi ktoś powiedzial ze po cc mam sie busami taszczyć to bym na serce pier....ła chyba człowiek sie wygodny robi a wtedy dawałam rade moze kwestia wieku i sytuacji w jakiej bylam musiałam :confused2: teraz mam nadzieje mieć takie samo zbieranie i powoli do przody:-)

reklama
Bietka napewno nie wie co ją czeka ona po naturalnym porodzie leżała w domu jak księżniczka jej m w nocy wstawał podawał jej dziecko do karmienia później bral małą żeby jej sie odbilo po jedzeniu i ją do lóżeczka odkładał siedział w domu prawie miesiąc żeby ewelinka doszła do siebie wszystko za nia robił śmialiśmy sie z A że gdyby mogla kazałaby mu piersią karmić:-D i teraz też tak będzie tylko teraz będzie starsza córeczka w domu więc będzie cieżejona jeszcze jest malutka 2 latka teraz 8 skończy i mało mówi przylepek z niej straszny i zazdrosna okropnie więc może być ciekawie zanim sie oswoi z nowym członkiem rodziny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry