reklama

Nasze sprawy...

reklama
Gosiu, ja tak zastanawiałm się kiedyś jak tną przy 2-giej cesarce. Ty masz więcej blizn? jezeli mogę zapytać, dlaczego miałaś robioną dwoma sposobami? jakoś inaczej tną?

Bietka boli bo musi boleć każda inaczej przechodzi ja nie wspominam jakoś bardzo źle pamiętam że bolało ale tragedi nie bylo u mnie pozatym jak mam w domu taką dzielną córe że po operacji nie narzekala na ból to mi starszej od niej też nie pasuje musze fason trzymac:-D Justi podobno w tym szpitalu gdzie ja mam rodzić wycinają starą blizne i ladniej to wygląda bo nie robi sie narośl na tamtej wcześniejszej

Ostatnia edycja:
40-50km od Krakowa ale tam kończył szkoły i pracował...Wszystko w Nowej Hucie.Chyba więc Cię nie zna....Pewnie chciałby:tak::-D

Justi w Iszej ciązy nie miałam wód.Macica była więc mniejsza.W dodatku miałam przodujące łożysko,krwawienia. Żeby ratowac dziecko musieli mnie ciąć starym sposobem a więc pionowo i poprzecznie żeby było szybciej.Na zewnątrz mam tylko poziomą bliznę.W drugiej chyba cięli mnie jednym sposobem alu kurcze teraz się zastanowiłam i nie wiem.Musze sprawdzić na wypisie.

bywałam w Nowej Hucie :tak:;-) hehehehehe

widzisz jaką mam pospolitą mordkę :-) :-D

przerażacie mnie - chyba się cieszę że urodziłam sn

wiolka a jak aga ????

Ostatnia edycja:
Ja chyba po pierwszej cc chciałabym kiedyś też cc, ale podobno 2 lata i można rodzić sn. Czyli u mnie już.
Gosiu, skomplikowaną pierwszą ciąże miałaś:crazy:O przodującym łożysku owszem słyszałam, ale o tym że wód może nie być, to już nie. Mnie jedyną informację jaką lekarz w czasie ciązy powiedział o wodach to ta, że największa "przestrzeń" wodna to 1,5cm, ale nawet nie wiem czy to dużo czy mało.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry