reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka dom nie ale pokój w którym spał dziadek dalej czuć trzeba go wymalować i wtedy będzie spokój Aga was wszystkie pozdrawia:-) spanie mnie coś męczy dziś mi sie myli z niedzielą nie wiem czemu a tu jutro piątek

Gosiu boli ją bardzo tak jak już któras z dziewczyn pisała ale nie pamiętam która:sorry:karmi piersią ale z jednej leci jej krew i małego dokarmiają butlą napisała że być może poniedzialek albo wtorek do domu ale jeszcze nie wie dokladnie szkoda ze nie podali jej ketonalu przed wstawaniem byloby jej łatwiej mniej by ją bolało

Ona w ogóle nie dostaje przeciwbólowych?
ja dostawałam pierszego dnia.Potem jak poprosiłam.Starałam sie jednak nie brać bo karmiłam.Lekarz mi powiedział że nie wolno ale znajoma położna mi przyniosła bo słąbo mi było z bólu przy wstawaniu najbardziej.

Powiem wam, że ja nie brałam przeciwbólowych jak mogłam wstać po 24h. Jak tylko dowiedziałam się ze mogą mi zdjąć wenflon, to tylko na to czekałam. Ja mam chyba dość duzy próg bólu. Owszem bolało przy przekręcaniu się, wręcz przekręcanie z boku na bok było niemożliwe, ale dla mnie nie aż na tyle bolało żeby brać przeciwbólowe, jakoś mi nawet do głowy nie przyszło żeby poprosić. Większym problemem było karmienie.

Gosiulek dostaje przeciwbólowe tylko widocznie jakieś slabsze chyba:sorry: Ja pamiętam też okropny ból po cesarce wstawanie i przekręcanie sie bolalo jak diabli ale jak już wstałam to pamiętam że bylo mi lżej i lepiej sie czulam odkąd wstalam to później też przeciwbólowych nie zazywalam ale ja wtedy żylam wyjsciem ze szpitala jak najszybszym i calymi dniami później siedzialam w drugim szpitalu przy małej może tez dlatego

reklama
Justi ja przy pierwszej cesarce która miałam robioną dwoma sposobami miałam dodatkowo dren włozony. To cholerstwo tal strasznie piekło.To był dopiero ból.Jak mi go wyjeli to byłam szczęśliwa.
Druga cc była gorsza bo blizny...Przekrecanie było ciężkie ale najgorzej było jak wstawałam.łóżka u nas są wysokie bez możliwości obniżenia...Byłam sama na sali.Robiło mi się słabo.Bałam się żeby nie zemdleć. Raz tylko poprosiłam na drugi dzień jak miałam zacząć wstawać.

Aga jest chyba troche przy kości.Dlatego pewnie ją bardziej boli.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry