reklama

Nasze sprawy...

witam się i ja ;-)

marta widzisz jak m się spisuje Ci pomaga - super :)
wiolka ale leje - siedzenie w domu i depresja :-(

anaber ze słoiczka ...

dzoanka coś koło środy będzie wiadomo ???

anisiaj a Ty co przez Nucie nie możesz spać ??? :)

u mnie waga stanęła w miejscu zaje...... :cool::eek: ciągle myślę o fitnesie.... dzoana a jak Ty chodzisz to masz stałą grupę fajnych lasek - koleżanek ?????
anaber ćwiczysz ??? dieta ???

będę dzisiaj na obiad robiła pierś w torebkach Knorra - coś a la papirus

reklama
Bietka ostatnio mniej ćwiczyłam ze wzgledu na chorobe nie miałam siły z temp. 39 i bólem mięśni nawet bym 100m nie zrobiła na orbitreku, a dieta siłą rzeczy nie miałam ochoty jesc i kilogram poszedł w dół. teraz skończyły mi sie wyjazdy i od nowa zaczynam. Ostatnie dwa dni pozwoliłam sobie na słodkości ale to wina teściowe upiekła pyszna szarlotke i podawała na ciepło :-)
A nie ćwiczysz z Ewą Chodakowską ??

Może spróbuj sama ugotowac ziemniaka, pametam mój Igor tez nie chciał jesc ze słoiczków a jak ugotowałam prztarła,m to wcinał :tak:

Widze ze Dzonaka ćwiczy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bietka, lubię zmieniać zajęcia, więc raczej nie mam okazji zakolegować się z uczestniczkami;-) Zresztą ja generalnie trudno zawieram znajomości, a na fitnessie jest raczej trudno. Staram się skupić na ćwiczeniach;-) Wyniki będą raczej czwartek-piatek, a odbierzemy je w poniedziałek, M po mnie przyjedzie po pracy i razem tam pojedziemy, bo jest w miarę po drodze.
Ile już zeszłaś na wadze? Nie wiem czy sobie czasem odpuszczasz, ale w każdej diecie jest taki moment, gdzie waga staje i wtedy łatwo jest się poddać. Ale warto przeczekać i później waga ponownie spada. U mnie taki kryzys przychodził co 10kilogramów, a teraz bez ćwiczeń to w ogóle nie spada:wściekła/y: Najgorzej, że często sobie folguję, więc pewnie to też ma wpływ na stojącą wagę:wściekła/y:
Evel, dawno Ciebie nie było
A Aniołkowa gdzie? Ona chyba teraz miała dni płodne. Jakoś tak kojarzę, że mamy w podobnym czasie. Na jak długo przyleciała do Polski?
Anaber, staram się ćwiczyć prawie codziennie. Dzisiaj sobie odpuszczę, ale jutro znów trening. Widzę po sobie, że zwiększa mi się wytrzymałość, ale w połowie ćwiczeń czasem klnę, że w ogóle zaczęłam. A na koniec leje się ze mnie jak po wizycie w saunie.
Bietka, polecam Ci Ewę, bo w domu zawsze możesz sobie poćwiczyć. Ważne, żeby przez te 45minut nic Ciebie nie rozpraszało, do tego jakaś elektryzująca muzyka i dawaj.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny nie daje rady z ewą ... zawsze coś się w domu wydarzy
ja w czwartek zjadłam andruta u babci i ze 3 miseczki bigosu ale bigos akurat dietetyczny

gosia nie znam się na FB - zaczęłam korzystać na maxa z nigo dopiero jak byłam w domu w ciązy na l4 :-D

u mnie leje - nic tylko wleźć pod koc, kilo ciastek i TV

Ostatnia edycja:
dżoana rzeczywiście dość dawno, miałam mniej czasu na siedzenie bo moja siostra przyjechała do mnie na kilka dni, poza tym mój M zmieniał pracę i był ponad tydzień w domu więc wiecie jak to jest, Wiki ma krótko lekcje w szkole, ciągle im coś odwołują, ledwo Go zaprowadzę i zaraz muszę Go odbierać- np na 8 idzie, o 10,35 kończy zajęcia, w domu za to mamy dużo do odrabiania więc z Nim siedzę :)

Jeszcze Amelka mi wczoraj zagorączkowała 38,7, dziś zostawiłam Ją w domu, dziś ma 37,6 więc już lepiej, do tego nie ma praktycznie żadnych objawów, mały katar i kilka razy zakaszlała ale dosłownie kilka razy....

Gosiu, ja niestety się na tym nie znam:zawstydzona/y:
Bietka, ta dieta co ją stosujesz to jest zdrowa? Tak się tylko pytam, bo ważne jest, żebyś stosowała zdrowe zasady do końca życia, wyobrażasz sobie siebie na tej diecie na stałe?
Evel, wiem jak to jest. Nie mam dzieci, ale gdy pracuję od 6 do 14 to ciężko mi po pracy usiąść znów przed kompem. Ale daj czasem znać, że "żyjesz", bo się martwimy:tak: Pójdziesz z małą do lekarza?

reklama
tak dzoana jem zdrowo, typu mięsko chude, warzywa i owoce... pełnoziarniste płatki z mlekiem - wiem... moja przypadłość taka że muszę do końca życia
jak zjadę do wymarzonej wagi - to wtedy czasem zrobię sobie dzień dziecka i np. w niedzielę zjem coś słodkiego - raz w tygodniu nagroda

evel - spoko wiadomo jak to jest :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry