D
Dzoana.a
Gość
Nawet mi nie mów, ja po pierwszej zmianie będę jeździć na siłkę od razu po pracy, bo później nie mam siły zebrać się w sobie, żeby gdziekolwiek pójść. No i działam z Ewą Chodakowską, daje powera i sama decyduję kiedy ćwiczę.Anisiaj nie da sięwięc wypiję 3 za siebie i jeszcze z 1 za Ciebie
Bietka, Dzoanka, ja porzuciłam chwilo jakiekolwiek diety i ćwiczenia, źle się z tym czuję, ale jak gotowałam mojemu m na budowę, to nie chciało mi się nic innego dla siebie kombinować, bo zupełny brak czasu był. Też myslałam że dzisiaj pójdę na fitness ale dalej nie wyzdrowiałam, i chybabym tam padła, a babka daje niezły wycisk.
Moja koleżanka tez miała wstręt do kawy w ciąży. Może zieloną herbatę, działa tak samo pobudzająco.Dzoanka, pewnie mozna, gorzej jak nie da sie jej przelknac
Czuje sie ok, chyba ustaly te bole brzucha, jest spokojniej. Ubolewam,ze do wizyty jeszcze dwa tygodnie, bo chcialabym wiedziec co slychac w brzuchu. Poza tym ok, motywacja zerowa do wszystkiego
Bietka, Nucia od rana chrapie jak stary dziad. Taka to ma zycie![]()
Pewnie kilka diet też miało wpływ na to, że teraz jest Ci trudniej. Organizm jest przyzwyczajony do diety i trudniej go nakłonić do spalania tłuszczu. Mam dla Ciebie niestety złą wiadomość, bez ćwiczeń nie pójdzie dalej, musisz zmobilizować swój metabolizm. Ja obok siebie ma klub fitness, ale posiadam kartę multisport, która od pewnego czasu nie jest juz tam akceptowana:-( A były tam bardzo fajne instruktorki i zajęcia. Strasznie żałuję:-(dzoanka efektów jojo mam za sobą kilkanaście - wiem niestety jak to jest :-(
najlepiej mi szło i najlepiej się czułam jak ćwiczyłam, wtedy nawet czasem zjadłam coś słodkiego, paluszki, chiposy na imprezie i alkohol był a waga piękna
mam 2 kluby fitness obok siebie - jeden w piwnicy jak tam weszłam i zobaczyłam gościa w "recepcji" chciałam uciekać i zajęcia 16,17 pod studentów a m nie ma w domu o tej porze - mi pasuje iść na 21
a drugi - byłam - karnet open 190 złi babka z fochem że w ogóle mi musiała grafik pokazać, weszłam z wózkiem zmierzono mnie wzrokiem i uciekłam - może zrobię drugie podejście- to są takie kluby że nawet strony internetowej nie mają
anisiaj moja nie chrapie ale nawet oka nie otworzyła od rana, tylko zdziwiona była że o 7 rano m ją bierze na taką pogodę na spacer
a zielona herbata zamiast kawy ???? potem to kwestia przyzwyczajenia
i babka z fochem że w ogóle mi musiała grafik pokazać, weszłam z wózkiem zmierzono mnie wzrokiem i uciekłam - może zrobię drugie podejście- to są takie kluby że nawet strony internetowej nie mają 

jest postęp 
Najtrudniejszy, ale tez najważniejszy jest pierwszy krok. Kiedy pierwsze zajęcia?

zimno w domu na taką pogode nie chce mi sie drzewa nosić z zewnątrz ide poczytać co naskrobałyście i óxniej biore sie za jakąś robote w domu