• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Justi no to faktycznie nie dobrze jakieś słabe te leki skoro nie dzialają sie biedna namęczysz a nie próbowałaś tego syropu herbapect?on jest na kaszel suchy i mokry mozeby ci coś ulżył?:sorry2: Aga super że masz męża w domu zawsze to raz że raźniej a dwa ze pomoc:-) Bobo no dziwne że żadnej decyzji nie podejmują a twój gin wie? on coś mówi? Scoti no własnie zaklimatyzuje sie i będzie chciala jeszcze sama chodzić i z wyjsciem będzie problem a jak malutka? ja też dziś szorowałam lodówke i kręgoslup mi w doope wchodzi:dry:ale ja musialam ją w końcu ogranąć po szpitalu mi sie nie będzie chcialo więc zrobilam teraz i mam spokój:happy2:

Bobo utrzymywało się kilka dni i też mnie straszyli cc tylko ze on się nie ruszał, u nas mają takie inteligentne ktg które samo wychwytuje ruchy nawet najdelikatniejsze i przez chwile było tak ze nie drgnął i wtedy się wystraszyli odpięli mnie kazali pospacerować i podpięli jeszcze raz i zaczął się ruszać

Wiola dokładnie szkoda ze tylko na dwa dni ale zawsze cos, strasznie tęskniłam za nim

Scoti kiedy teście przylatują??

Anisiaj
i jak wizyta???

bobo fajnie ze jestes ;) pewnie ze tesknilysmy... dobrze ze jestes pod opieka lekarzy, oni czekaja pewnie z CC jak najblizej terminu chyba ze bedzie sie cos dzialo to wtedy Julcia pojawi sie wczesniej. Odpoczywaj bo to ostatnie Twoje wolne chwile

anisiaj super ze wszystko dobrze, nie stresuj sie kochana

wiola ​Ty to urodzisz wczesniej przez te ciagle sprzatanie hehe

Anisiaj podejrzewam że jaks sie kładlaś u gina to twoje serce przestało bić na czas kiedy ci powiedział od czego te krople krwi ja też tak mialam jak na badaniach bylam,pozostaje ci tylko wierzyć koleżankom że dzidziol twój duży i silny pięknie rośnie za chwile skończysz I trymestr migiem ci zleci zobaczysz,mówilam że to jakieś podrażnienie bardzo sie ciesze ze macie sie dobrze odpoczywajcie i rosnijcie Aniolkowa ty weź nie żartuj bo ja cały czas sie psychicznie nastrajam i nie mam zamiaru do szpitala zawitać wczesniej jak 22 rano a sprzatać musze bo przecież za chwile święta na karku i mikolaj musze juz myśleć o prezencie dla Nastki znalazlyśmy ostatnio taką skarpetke dużą czerwoną ktorą co oku wieszamy przy kominku i mikolaj przynosi jej do niej prezenty w tym roku juz 2 prezenty musza być dla obu dziewczynek

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry