• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

jestem, m wrócił a ja wysprzątałam sypialnię i znowu przegapiłam |Julkę - anisiaj czy wszyscy już wiedzą że monika symulowała ???
anisiaj u mnie w szpitalu też tak było ze szkołą rodzenia - nie zdecydowałam się- bałam się zapisać przed 12-13 tyg:-( poza tym miałam ( Ty też masz ) BB - :tak::-D:-)
bobo superancko :) dasz radę kochana :) miałaś przedsmak - rodziłaś z martusią :-)

zniknęłam na 2 godz i nie mogę Was nadrobić - bobo wróciła i jest CZAD :-);-) :-)

jejku mam takie pięty że muszę iść na ten pedicure:-) a i mani sobie walnę od razu, a co ? - hahahahahha

zjadłam 10 pierogów z mięsem, muszę sprzątnąć salon i łazienkę - żeby to spalić hehehe ale to jak Igi pójdzie spać

Ostatnia edycja:
reklama
reklama
Gosiulek nie dziwie ci sie bo sporo przeszlaś możecie sobie dać czas może wtedy samo przyjdzie.... czasem tak jest wiadomo że dobrze dla dziecka jak ma rodzeństwo ale nie wszystko da sie zaplanować i wyliczyć sobie co do dnia niestety ja będę mocno trzymala &&&&&&&&& za was:happy2: Bietka dla ciebie to dopiero w piątek a dla mnie to już zaraz piątek i kolejny tydzień:shocked2::shocked2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry