• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

ja podawalam k+d bo Borys na piersi a Ty jak karmsz mm to dajesz tylko d bo k jest w mleku i ja podawalam od 3 dnia zycia. tak mi kazal pediatra w szpitalu i tak robilam. teraz juz tez bede podawac sama d bo k jest do ukonczenia 3mż. ale mam jeszcz dwie kapsulki k+d i pediatra kazal to zuzyc do konca aby sie nie zmarnowalo.

reklama
no jaja z tymi położnymi i pielęgniarkami środowiskowymi ...

ja sobie zmieniłam pościel i posprzątałam sypialnię.
umówiłam się na cytologię i do endo w przyszłym tygodniu ...
głodna jestem... m ma spaghetti na obiad a ja myślę co by tu wszamać :rofl2:

Anaber to fajnie że ta druga położna taka w porządku się okazała ta moja mi powiedziała że jak już wybiorę jedną i chciałabym od razu zmienić to się płaci za to.
Bietka ja mam dziś mielone, pyrki i fasolkę szparagową a jutro mam spaghetti ;-)

zmykam bo mały się obudził.

miłego popołudnia :*

aniolkowa mam ta sama polozna co marta wiec zobaczymy co bedzie u mnie wymyslac. tyle ze ja mam za duzego ryja i jak mi nie podpasuje to jej powiem co mysle hehe
na sobote zapisalam sie do fryzjera.

bobo pójdziesz się pięknić jak Ci Juleczka planów nie pokrzyżuje :-D:tak:

lubicie chodzić w butach na obcasach ? ja kiedyś uwielbiałam :rofl2: a teraz płaskie najwygodniejsze... stawiacie mode ponad wygodę ?

Bietka nie rob tak,ze zmieniasz nagle,awatarek, bo anisiaj glupieje ;)

Ja tylko plaskie, ze wzgledu na chory kregoslup. W obcasach zaraz mnie boli, wiec nie mam wyjscia.

Lece do endo, buziaki!

bietka no jak dzwonilam to mowilam ze moge nie dotrzec hehe zeby wiedziala co i jak . ale nie sadze by moje dziecko sie zdecydowalo wyjsc.
wiolka pisala ze mala pojadla z obu cycow i spi ze nie ma dziecka hehe. zjadlaby mandarynek i pepsi by sie napila a tu tylko po lyczku wody moze. mozliwe ze w sobote wyjda jak nie bedzie zoltaczki. Julitka ma 52cm

Ostatnia edycja:
wiolka daje czadu, matka karmiąca :) pepsi i mandarynki sobie wymyśliła :-D:-)

bobo działaj , działaj... okna pomyte? czy za zimno na mycie ???

anisiaj , anaber może to bietka też :)
daj znać... idziesz z tym pięknym tsh 1,0 ????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry