• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka a ta położna wczoraj była w przychodni ??

Bobo Julcia wyjdzie wtedy kiedy jej bedzie pasowac :) ja na pedicure 4 dni przed porodem swój podkład zabrałam aby wrazie co pani kosmetyczce nie zafajdolic wypasionego fotela :) wogole od momentu jak Bietce odeszły wody to wszedzie z podkladem jechałam i spałam :)

Wiolka no no no pepsi mandarynki :) zestaw I klasa w sam raz na wzdecia i uczulenie :-D

jestem na chwilkę
posprzątałam mieszkanie 2 pralka się pierze zjedliśmy obiadek nakarmiłam małego i teraz robię lekcje z młodym:))

Anisiaj &&&&&&&&&&&& za wizytę:))

Bobo podłogę na kolanach i dużo sexu:))

Bietka jaki awatarek nie poznałam cię:)))

Anaber
u mnie też położna była tylko raz miło pogadałyśmy zostawiła numer tel i jak będę mieć jakiś problem to mam do niej zadzwonić:tak:

hahahahahahaha dajecie czadu :)

pamiętam anaber jaka byłaś przerażona że to JUŻ ! jak odpłynęłam :-):laugh2::rofl2::baffled: nie zapomnę tego ... i sms trzymam dalej w tel. :)
nie było wczoraj żadnej pielęgniarki :) hehehehe wystraszyła się albo była u pani dr i sobie spisała z karty wagę i inne dane...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry