• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

marta no ale cyce bolaly Cie nie? mnie boli szczegolnie ten jeden i brzuchol coraz czesciej tak jak na @ ale to norma wiec spoko :)
dzoanko kazda ktora ma w sobie fasole jest dzielna hiihihi :)
ja w poprzedniej ciazy to siedzialam i wylam na klopie bo nie moglam sie zalatwic a mnie brzuchol bolal a teraz zero problemow ide ladnie rano i bez problemu hhe az jestem sama zdziwiona tym ehehehe

reklama
Dzona nie jest tak źle zapodałam wczoraj czopka z gliceryny ale chyba dla mnie jeden to za dużo bo do dziś mam rozwolnienie teraz będę brała po pół w razie takiego złego samopoczucia jak wczoraj
Bobo cyce już tak nie bolą prawie w cale ... m może się bawić hi hi hi sutki za to czasem bardzo pieką

Ostatnia edycja:
Marta, to dobrze, że już po problemie
Bobo, zgadzam się z Tobą:tak:
Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę objawów. Wiem, że brzmi to jak majaczenie wariatki, ale to prawda:zawstydzona/y:

Bobo, opuściła "po angielsku". Zrób listę, żeby było wiadomo kto będzie tańcować;-)
Ja już się żegnam na dzisiaj, idę spać, bo jutro o 4 muszę wstać do pracy
Słodkich snów

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hahaha marta Ty nie masz karniakow no ale jesli chcesz to popatrze na Twoj taniec bo chyba tylko ja sie ostalam :)
dzoanko milej nocki i melduj nam z ranca jak @ i jak tescior?

reklama
Jestem i ja.Chwilowo rządziłam w kuchni.Zrobiłam sałatkę z makaronów z zupek chińskich i te przepyszne rogaliki,co ich przepis jest na grupie.Pięknie ciasto wyrosło,super się upiekło i dżem nie wyciekł.
Troszkę się uspokoiłam po tych ''przygodach'' nad jeziorem''.
Anaber ja na prezent bym dała ten DOPELHERTZ,ciśnieniomierz i CD z dobrą muzą lub album o tematyce związanej z górami.
Bobo dzielna dziewczynka jesteś,ja taka nie byłam,oj nie.
Dzoanka
troszkę więcej wiary w siebie kochana:tak:!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry