• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anaber, powiem Ci, że wino mi się bardziej podoba, bo na serce dobre, a i skrzynka przyda się jeszcze. Z krawatami różnie bywa, na przykład mój mąż zakłada je tylko na śluby i komunie. I wiesz, co dwie głowy to nie jedna:tak:

reklama
dzoana dla mnie te owu byly szczesliwe bo te ciazowe pokazywaly mi taka kreche ze pod swiatlo musialam patrzec a jak kilka godz pozniej siknelam na aptecznego to od razu wyszedl hihi :)
a jak robisz ten test? trzymasz w moczu az sie cale pole zarozowi i dopiero wyciagasz? bo tak sie robi bynajmniej ja tak zawsze robilam i mi wychodzilo :) a tempka zalezy od orgaznizmu kobiety

Anaber-no coś ty po to tu jesteśmy żeby sie dopytywać o coś jak potrzebujemy znać opinie innych:-) ten krawat i spinki super a skrzynka na wino też świetna zapytaj męża może co on jako facet by wolał bo my patrzymy z naszego punktu widzenia;-)

dzoanko Kochana na nie sie nie sika bo nie wyjda. musisz nasikac do sloiczka i wsadzic ten test do krechy max i do momentu az sie cale to pole zarozowi trzymac a pozniej wyciagac i ogladac piekne dwie krechy :)

wiolka no wlasnie wtym problem ze mój M liczy na mnie, jemu spodobal sie pomysł z tym doppelhertz :rofl2: i najchetniej to by kupił mu cos z jajem a jednak wolałamy aby miał jakąś pamiatkę.

dzoanko ja mam instrukcje gdzie na mailu do nich i jest pokazane ze trzeba wlasnie w moczu umoczyc :) sprobuj jutro tak wlasnie zrobic :) no i 10 min na wynik sie czeka nie krocej :)
anaber moj maz na 30-tke dostal laske hahahha no ale taka laske wiesz drewniana co dla dziadkow jest hihi i byly do niej przyczepione kondony i cukierki :) z poczatku smialismy sie ze ktos glupi ze mu parasolke dal ale na drugi dzien jak wytrzezwielismy to zobaczylismy ze to laska hahah :)

Bobo, no zrobię tak jak mówisz, ale ja naprawdę uważam, że nic z tego nie będzie:-(
Anaber, ja jestem za prezentami praktycznymi, które będzie się używać. Ten duppleherz jest spoko, ale ta skrzynka z winem też jest moim zdaniem ekstra

reklama
Anaber-może faktycznie to nie jest głupi pomysł żeby iść w kierunku czegoś z jajem?ten Doppelhertz i coś śmiesznego do tego?My kuzynce kupowaliśmy w kwiaciarni takiego wielkiego członka który sie ruszał i do tego coś jej dokupiliśmy ile śmiechu było może coś takiego?nie członka tylko coś innego:-DMój tata dostał poduszke która zamiast kształtu poduszki to sa takie duże cycki z sutkami:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry