wiolka23
Fanka BB :)
Bobo,Marta-ona mnie chciała sprowokować bo była u niej w sklepie koleżanka ale ja sie nie dałam powiedziałam jej że to tylko jej zdanie i nikogo inne to stwierdziła że swojej córusi też tak powiedziala miałam jej powiedzieć że nawet jeśli to mi to minie a ona jest upasiona jak świnia na święta i jej to nie mija tylko sie pogłębia ale szkoda było dac jej satysfakcje że mi ciśnienie podniosła
Jak mi coś na urodzinach małej powie to wtedy jej przy wszystkich dopieke bo jej krytyka to mi lata i niech ją sobie zachowa dla siebie Odnośnie łóżeczka to chce żeby było ciemnobrązowe a te węższe boki mają być całe nie szczebelki i w białym kolorze z jakimś wzorem z obu stron i szuflada podspodem Szostkowamamo-to mieliście przygode współczuje dobrze że wszystko sie dobrze skończyło 
Jak mi coś na urodzinach małej powie to wtedy jej przy wszystkich dopieke bo jej krytyka to mi lata i niech ją sobie zachowa dla siebie Odnośnie łóżeczka to chce żeby było ciemnobrązowe a te węższe boki mają być całe nie szczebelki i w białym kolorze z jakimś wzorem z obu stron i szuflada podspodem Szostkowamamo-to mieliście przygode współczuje dobrze że wszystko sie dobrze skończyło 

!!!O tyle jest nie dobrze,że mój m jest łysy i za włochy pijanego do wozu nie pociągnę,tylko będę musiała na grzbiet zarzucić.