• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo,Marta-ona mnie chciała sprowokować bo była u niej w sklepie koleżanka ale ja sie nie dałam powiedziałam jej że to tylko jej zdanie i nikogo inne to stwierdziła że swojej córusi też tak powiedziala miałam jej powiedzieć że nawet jeśli to mi to minie a ona jest upasiona jak świnia na święta i jej to nie mija tylko sie pogłębia ale szkoda było dac jej satysfakcje że mi ciśnienie podniosła:angry:Jak mi coś na urodzinach małej powie to wtedy jej przy wszystkich dopieke bo jej krytyka to mi lata i niech ją sobie zachowa dla siebie Odnośnie łóżeczka to chce żeby było ciemnobrązowe a te węższe boki mają być całe nie szczebelki i w białym kolorze z jakimś wzorem z obu stron i szuflada podspodem Szostkowamamo-to mieliście przygode współczuje dobrze że wszystko sie dobrze skończyło :happy:

reklama
Bobo do tej pory ręce mi się trzęsą.Byłam taka wściekła,że m nad wodą najbardziej słownie oberwał,a jak Karola wyciągnęłam z tego jeziora,to miałam ochotę mu dać klapsa,kurczę ale ostatkiem się się opanowałam.
Ja to czasami mam pecha,mój m mówi że nauczyłam się pływać,by ich potem w razie ''w'' ratować,a prawo jazdy zrobiłam,by m mógł sobie czasami łyknąć,a ja robić za szofera:wściekła/y::szok:!!!O tyle jest nie dobrze,że mój m jest łysy i za włochy pijanego do wozu nie pociągnę,tylko będę musiała na grzbiet zarzucić.

My równiez wrócilismy kurcze zimno się zrobiło, deszcz popadał i do kitu. Teraz M zrobil mi gorąca herbatkę i wcinam kawałek serniczka miodowo -cynamonowego :-)

Dziewczynki słuchajcoe mam pytanko pomóźcie mi jesteście fajne babki i macie dużo dobrych pomyslów: nasz kolega, dobry kolega ma 40 urodziny co byście kupili na prezent max tak 100zł chcieliśmy przeznaczyć.

Wiolka, Wiesz co, bardzo Ci współczuje takiej teściówki :wściekła/y: normalnie szok, że istnieją tacy wredni ludzie ...
6mamo zawsze możesz m chwycić za.... u mnie m też nie umie pływać i ja też zrobiłam prawko po to by mógł sobie łyknąć - już taki nas los
Anaber zależy w czym ten kolego gustuje

Ostatnia edycja:
Anaber to zależy co lubi wasz kolega.Ja z m na na 40-urodziny mojego kuzyna kupiliśmy JOHNY WALKER-a w metalowej puszce i na wierzch do tej puszki nasypaliśmy drobnych cukiereczków.Jak to dostał,to myślał,że w trunkowym opakowaniu tylko cukierki,ale kiedy zagłębił rękę,to mu się zrobił banan na twarzy.
Wiolka teściowa powinna być na 102 , czyli 100 metrów od domu i dwa metry pod ziemią.

Ostatnia edycja:
Bobo w pestce u góry są dwa sklepy jeden to vabbi factory Outlet tam mają też koszulki pumy i są przeceny i w drugim sobie kupił w intersport na prawdę warto, mój m też jest biedny w koszulki ale fajne są a i w c&A były za 23zł i 36zł też fajne

wiolka kurde toć to wiedźma nie teściowa ja pierdziele czy ta baba ma rozum, moglas jej powiedzieć że tez niekorzystnie wygląda i wyjśc.

Dziewczynki nasz kolega ogólnie jest po przejściach chorobowych jest po drugim zawale, interesuje sie piłka nożną, uwielbia góry. Jeszcze pech chciał ten drugi zawał miął 1,5 miesiąca temu. Ogólnie pożartowac bardzo lubi i tak z M myśleliśmy aby zamiast trunku kupic mu Doppelherz :-) bo pewnie alkohol dostanie i jeszcze coś do tego tylko co hmmmmmm?????????? a jak myślicie z tym doppelherz dobry pomysł ??

marta no to musze sie przejsc i kupic mojemu jakies koszulki :)
anaber a moze jakis prezent np cos do kompa albo jakies plyty i do tego ten dopelherz?
mama przywiozla mi ogorkow malosolnych i znow jednego zzarlam hihi najchetniej to wszystkie na raz bym zjadla mniammmmmm

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry